Skip Navigation
Over ons

Het NUT is aanjager van de gedachte, aanleiding tot de discussie en gastheer van de ontmoeting. We zijn diep verankerd in het Utrechtse culturele veld en bestormen vanaf hier de rest van Nederland...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & Jeugd
Deel

Half uurtje per dag flyeren

Vacature · 2–4 uur/week
Utrecht, Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#23312
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Nieuw-Utrechts-Toneel/activiteiten/Half-uurtje-per-dag-flyeren/23312 om je aan te melden
SamenvattingWe zoeken iemand die bij het uitgaan van de basisscholen flyers wil uitdelen aan de wachtende ouders op het schoolplein. Periode: jan & feb 2020.
Uitgebreide omschrijving

Van 28 februari t/m 15 maart speelt het Nieuw Utrechts Toneel in Utrecht de 8+ familievoorstelling Roos & Ariadne. Om zoveel mogelijk ouders te laten weten over deze toffe voorstelling die in hun wijk speelt, willen we bij de basisscholen in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern flyers uitdelen in de periode januari & februari 2010.

Het flyeren zelf zal ongeveer 15 minuutjes per school duren. Je komt aan op het schoolplein vlak voordat de school uit is en deelt de flyers uit aan de wachtende ouders. Vervolgens breng je een aantal posters, flyers en kleurplaten naar binnen bij de school met het verzoek de posters op te mogen hangen en flyers neer te mogen leggen.

Wij leveren je een lijst aan met de diverse scholen en de tijden waarop de scholen uitgaan. Je mag zelf kiezen op welke dagen je bij deze scholen langs gaat. Het is fijn als zoveel mogelijk scholen in januari en februari aan bod komen. Afhankelijk van de schooltijden kun je soms bij twee of drie scholen op 1 dag langs. De meeste scholen zijn tussen 14:00 en 15:30 uit, dus het is belangrijk dat je rond deze tijd beschikbaar bent.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Nieuw Utrechts Toneel
Het NUT is aanjager van de gedachte, aanleiding tot de discussie en gastheer van de ontmoeting. We zijn diep verankerd in het Utrechtse culturele veld en bestormen vanaf hier de rest van Nederland. Gedreven door grote nieuwsgierigheid naar dat wat we nog niet kennen, maken wij theater om het leven en de wereld te begrijpen. Met het publiek als actieve deelgenoot, gaan wij samen op een openbare zoektocht naar een antwoord op onze vragen.
Deze vacature is verlopen
#23312
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Nieuw-Utrechts-Toneel/activiteiten/Half-uurtje-per-dag-flyeren/23312 om je aan te melden