Skip Navigation
Over ons

BridgeBond, kom erbij

De Nederlandse Bridge Bond is een vereniging met de bridgeverenigingen als leden. Er zijn ongeveer 1050 verenigingen lid van de BridgeBond met in totaal ruim 117.000 leden...

Sport & Recreatie
Deel

ervaren jurist

Vacature · 2–8 uur/week
Kennedylaan 9, 3533 KH Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#25357
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Nederlandse-Bridge-Bond/activiteiten/ervaren-jurist/25357 om je aan te melden
SamenvattingDe Nederlandse Bridge Bond zoekt voor een project ten behoeve van de Straf- & Tuchtcommissie een
ervaren jurist die het huidige reglement herziet.
Uitgebreide omschrijving

Gezocht wordt een juridisch expert die ervaring heeft in het ontwerpen van wet- en/of regelgeving die zelfstandig (vanuit huis) kan werken en openstaat voor overleg. Het Bondsbureau zorgt voor begeleiding waar nodig. Het is wenselijk dat het project in oktober van dit jaar wordt afgerond. Deze klus is onbezoldigd, maar aantoonbaar gemaakte kosten, mits vooraf besproken, worden uiteraard vergoed.

De BridgeBond, aangesloten bij NOC*NSF, heeft meer dan duizend verenigingen als lid en kent meer dan 100.000 clubleden. Straf- en Tuchtzaken maken deel uit van het takenpakket van de BridgeBond en worden door de bond in eigen beheer behandeld. De bond heeft hiervoor een Straf- en Tuchtcommissie ingesteld.

Het huidige reglement op de Straf- en Tuchtcommissie is aan volledige herziening toe, waarbij ook nieuwe elementen, zoals de invoering van een onafhankelijk aanklager, moeten worden meegenomen. Voorts moet aansluiting van dit reglement worden behouden en/of verbeterd bij de (herziene) statuten- en reglementen van de BridgeBond en eisen van NOC*NSF.

Bij belangstelling graag uw reactie sturen aan de secretaris van het Bondsbestuur

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Nederlandse Bridge Bond
BridgeBond, kom erbij

De Nederlandse Bridge Bond is een vereniging met de bridgeverenigingen als leden. Er zijn ongeveer 1050 verenigingen lid van de BridgeBond met in totaal ruim 117.000 leden. De aangesloten verenigingen zijn georganiseerd in 24 districten. Het Bondsbestuur wordt gekozen door de Algemene Ledenvergadering (ALV).
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#25357
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Nederlandse-Bridge-Bond/activiteiten/ervaren-jurist/25357 om je aan te melden