Skip Navigation
Over ons

Ruim 40 jaar geleden voegden twee culturele jeugdcentra – De Kruk en De Tobbe – samen. En zo is Azotod ontstaan. Inmiddels is muziekpodium Azotod een zelfstandige stichting, die draait op zo’n...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & Jeugd
Deel

Huismeester

Vacature · Flexibel
Meerndijk 126, 3454 HV De Meern, Netherlands
Ander werk
Deze vacature is verlopen
#24754
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Muziekpodium-Azotod/activiteiten/Huismeester/24754 om je aan te melden
SamenvattingBen je handig en wil je je inzetten voor een mooi muziekpodium? Meld je aan als vrijwilliger bij Azotod!
Uitgebreide omschrijving

In Muziekpodium Azotod is altijd wat te doen! Van loodgieters tot elektriciens en van schilders tot timmermannen, er zijn altijd wel klussen die gedaan kunnen worden. Azotod draait volledig op een leuk en enthousiast team van vrijwilligers en we zijn altijd op zoek naar mede-enthousiastelingen! 

De huismeester fungeert als eerste aanspreekpunt als het gaat om defecten, storingen of andere problemen. Daarnaast houdt hij zich bezig met (klein) onderhoud en houdt hij toezicht op de veiligheid. Dus heb je zin om je handen uit de mouwen te steken en je in te zetten voor het leukste muziekpodium van Leidsche Rijn? Meld je dan aan als huismeester bij Azotod!

Stuur ons een mail via [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Muziekpodium Azotod
Ruim 40 jaar geleden voegden twee culturele jeugdcentra – De Kruk en De Tobbe – samen. En zo is Azotod ontstaan. Inmiddels is muziekpodium Azotod een zelfstandige stichting, die draait op zo’n negentig enthousiaste vrijwilligers.

Vandaag de dag staat Azotod bekend als een professioneel muziekpodium dat acts met uiteenlopende muziekstromen programmeert, presenteert en veelzijdige muzikale evenementen organiseert. Azotod is qua grootte zelfs het tweede podium in Utrecht.

Het team van Azotod streeft naar een programmering van hoog niveau voor verschillende doelgroepen die allemaal een passie voor muziek delen. Op deze manier creëert Azotod de mogelijkheid voor jong en oud om elkaar te ontmoeten in een muzikale en gastvrije omgeving. Hiermee stimuleert Azotod de lokale verbondenheid van mensen en heeft zodoende ook een maatschappelijk doel.

Muziekpodium Azotod heeft een eigenzinnige en diverse stijl ontwikkeld waarmee zij een groot publiek weet te trekken. Zo is er voor elk wat wils én is er elk weekend wat te doen.

Uitgaan zoals jíj dat leuk vindt. In je eigen omgeving. En voor alle generaties. Dát is Azotod.
Deze vacature is verlopen
#24754
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Muziekpodium-Azotod/activiteiten/Huismeester/24754 om je aan te melden