Skip Navigation
Over ons

Ruim 40 jaar geleden voegden twee culturele jeugdcentra – De Kruk en De Tobbe – samen. En zo is Azotod ontstaan. Inmiddels is muziekpodium Azotod een zelfstandige stichting, die draait op zo’n...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & Jeugd
Deel

Enthousiaste entree medewerkers

Vacature · Flexibel
Meerndijk 126, 3454 HV De Meern, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#25485
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Muziekpodium-Azotod/activiteiten/Enthousiaste-entree-medewerkers/25485 om je aan te melden
SamenvattingVind je het geweldig om (minimaal) één keer per maand in een tof team de handen uit de mouwen te steken? En ben je een rasechte muziekliefhebber?
Uitgebreide omschrijving

Wekelijks zijn er evenementen in Azotod waarvoor we een team van vrijwilligers inzetten. We zoeken mensen die het leuk vinden om bij de entree te staan, de gasten te verwelkomen, kaartjes te verkopen en in de voorverkoop gekochte kaartjes te scannen. We maken gebruik van een digitaal kassasysteem om af te rekenen en alles wordt uit veiligheidsoverwegingen met Pin betaald. 

We maken maandelijks een rooster, waarop je kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent om een dienst te draaien. We stellen het wel op prijs als je minimaal een dienst in de maand kunt draaien.

Heb je interesse? Stuur een mail via onderstaande roze knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Muziekpodium Azotod
Ruim 40 jaar geleden voegden twee culturele jeugdcentra – De Kruk en De Tobbe – samen. En zo is Azotod ontstaan. Inmiddels is muziekpodium Azotod een zelfstandige stichting, die draait op zo’n negentig enthousiaste vrijwilligers.

Vandaag de dag staat Azotod bekend als een professioneel muziekpodium dat acts met uiteenlopende muziekstromen programmeert, presenteert en veelzijdige muzikale evenementen organiseert. Azotod is qua grootte zelfs het tweede podium in Utrecht.

Het team van Azotod streeft naar een programmering van hoog niveau voor verschillende doelgroepen die allemaal een passie voor muziek delen. Op deze manier creëert Azotod de mogelijkheid voor jong en oud om elkaar te ontmoeten in een muzikale en gastvrije omgeving. Hiermee stimuleert Azotod de lokale verbondenheid van mensen en heeft zodoende ook een maatschappelijk doel.

Muziekpodium Azotod heeft een eigenzinnige en diverse stijl ontwikkeld waarmee zij een groot publiek weet te trekken. Zo is er voor elk wat wils én is er elk weekend wat te doen.

Uitgaan zoals jíj dat leuk vindt. In je eigen omgeving. En voor alle generaties. Dát is Azotod.
Deze vacature is verlopen
#25485
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Muziekpodium-Azotod/activiteiten/Enthousiaste-entree-medewerkers/25485 om je aan te melden