Skip Navigation
Over ons

Lombok Kids Design organiseert elke woensdag tussen 15.00 en 18.00 uur een middag vol activiteiten voor kinderen en jongeren in de buurt. Van creatieve activiteiten tot kook- en sporlessen...

Cultuur & KunstSport & RecreatieCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Good Food Club

Event · 24 mei 2018, 18:30 - 22:00
Kanaalstraat 159, 3531 RK Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden event.
#26487
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Lombok-kids-C507-Design/activiteiten/Good-Food-Club/26487 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

De Goodfoodclub is een onderdeel van Wishingwellwest , de GFC organiseert op donderdagavond een eettafel die voor iedereen toegankelijk is !. Op deze avond koken wij met koks/vrijwilligers uit divers nationaliteiten, een gezond drie gangen vegetarisch menu. Wij hopen dat iedereen uit de wijk West / Lombok en wijken daar omheen elkaar kunnen ontmoeten en een gezellige avond hebben !.

Aanmelden is verplicht, aangezien dat wij maar 20-25 plekken hebben... stuur een email naar: [email protected]

Vanaf de vrijdag voorafgaande aan het foodevent kunt u het nieuwe menu doorkijken, reageren kan tot de woensdag 12 uur voor de bewuste avond. 

Deelname wordt door ons altijd bevestigd, zonder bevestiging staat u niet op de lijst. Aanvang begin diner : 19 uur maar u bent welkom vanaf 18.30 uur, de avond duurt meestal tot 21.30-22.00 uur. Kosten deelname : 7,50,- pp , voor deelnemers met een laag inkomen in het bezit van een u-pas of studentenjasje bieden wij dit etentje aan voor 5,- . * om de Goodfoodclub draaiende te kunnen houden zijn wij blij met elke gift die u extra kan geven.

Hoe kom ik er?
Over Lombok kids C507 Design
Lombok Kids Design organiseert elke woensdag tussen 15.00 en 18.00 uur een middag vol activiteiten voor kinderen en jongeren in de buurt. Van creatieve activiteiten tot kook- en sporlessen. De leeftijden liggen tussen de 6 en 13 jaar. De middagen zijn erg populair, met gemiddeld z'n 35 kinderen. Door het organiseren van de middagen hopen wij bij te dragen aan de creatieve ontwikkeling van kinderen, het vinden van hun eigen fascinaties en het verder ontwikkelen van hun eigen krachten. De kinderen en jongeren worden bij het uitvoeren van hun activiteiten begeleid door een enthousiast team van vrijwilligers en professionals.

Lombok Kids Design is een project van de Stichting Wishing Well West.

Wishing Well West is opgericht door de buurtbewoners van buurtcomplex 507 in Lombok en uigegroeid tot de ontmoetingsplek in de buurt. Er zijn veel diverse progamma's en activiteiten te vinden. Zo heb je naast Lombok Kids Design ook nog het project Taal & Talent, waarin kinderen een-op-een huiswerkbegeleiding krijgen. Bij het project Social Label 507 maken buurtbewoners met designers buurtproducten. Verder worden er ook oudere activiteiten georganiseerd en nog veel meer.

Het doel van Wishing Well West is de sociale cohesie te bevordenen, de betaalbare woningbouw te behouden, goed lokaal welzijnswerk en werkgelegenheid te stimuleren. We geloven in community-opbouw die gebaseerd is op gelijkheid en kansen genereerd vanuit diversiteit.

Vrijwilligers bij onze organisatie zijn verzekerd.
Dit is een verleden event.
#26487
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Lombok-kids-C507-Design/activiteiten/Good-Food-Club/26487 om je aan te melden