Skip Navigation
Over ons

Lombok Kids Design organiseert elke woensdag tussen 15.00 en 18.00 uur een middag vol activiteiten voor kinderen en jongeren in de buurt. Van creatieve activiteiten tot kook- en sporlessen...

Cultuur & KunstSport & RecreatieCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Gezocht: Kunstenaars die samen met kinderen willen werken.

Vacature · Flexibel
Kanaalstraat 194, 3531 CP Utrecht, Netherlands
Creatief
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#23381
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Lombok-kids-C507-Design/activiteiten/Gezocht-Kunstenaars-die-samen-met-kinderen-willen-werken/23381 om je aan te melden
SamenvattingVanuit je kunstenaarschap werk je iedere woensdagmiddag met een klein groepje kinderen (6-13jr). Je bedenkt en bereid toffe projecten voor om kinderen
Uitgebreide omschrijving

Wat doe jij?

Vanuit je kunstenaarschap werk je iedere woensdagmiddag met een klein groepje kinderen (6-13jr). Je bedenkt en bereid toffe projecten voor om kinderen te stimuleren creatief aan de slag te gaan. Je bied kinderen in deze projecten ruimte voor zelfontdekking en hun eigen fantasie. Ook ben je enthousiast als kinderen met eigen ideeën of plannen komen en help je hen deze te verwezenlijken.

Wie zijn wij?

Stichting Wishing Well West is ontstaan in de multiculturele wijk Lombok. Wishing Well West is van oorsprong een bewonersinitiatief en zijn in 10 jaar een organisatie geworden met 9 programma’s; die het welzijn, werkgelegenheid, sociale cohesie en culturele diversiteit stimuleren.

Een van deze programma’s is Kids Design. Een openinloop atelier op de woensdagmiddag van 15.00 - 18.00. Waar kinderen (6-13 jr.) uit de wijk kunnen binnenkomen en deelnemen aan creatieve, sportieve en kookactiviteiten. In deze middag staat talentontwikkeling en community gericht werken centraal. De middag wordt begeleid door een enthousiast team van vrijwilligers, stagiaires en kunstenaars.

Wat bieden wij?

  • Plek om ervaring op te doen in het sociale-culturele werkveld.
  • Werken met kinderen (6-13 jr.) in een buitenschoolse setting (een buurthuis).
  • Ruimte om eigen creatieve projecten vorm te geven met en vóór kinderen.
  • Deel uitmaken van een enthousiast team, met een informele sfeer.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met Siënna Willemsen via onderstaande roze knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Lombok kids C507 Design > Gezocht: Kunstenaars die samen met kinderen willen werken.
Over Lombok kids C507 Design
Lombok Kids Design organiseert elke woensdag tussen 15.00 en 18.00 uur een middag vol activiteiten voor kinderen en jongeren in de buurt. Van creatieve activiteiten tot kook- en sporlessen. De leeftijden liggen tussen de 6 en 13 jaar. De middagen zijn erg populair, met gemiddeld z'n 35 kinderen. Door het organiseren van de middagen hopen wij bij te dragen aan de creatieve ontwikkeling van kinderen, het vinden van hun eigen fascinaties en het verder ontwikkelen van hun eigen krachten. De kinderen en jongeren worden bij het uitvoeren van hun activiteiten begeleid door een enthousiast team van vrijwilligers en professionals.

Lombok Kids Design is een project van de Stichting Wishing Well West.

Wishing Well West is opgericht door de buurtbewoners van buurtcomplex 507 in Lombok en uigegroeid tot de ontmoetingsplek in de buurt. Er zijn veel diverse progamma's en activiteiten te vinden. Zo heb je naast Lombok Kids Design ook nog het project Taal & Talent, waarin kinderen een-op-een huiswerkbegeleiding krijgen. Bij het project Social Label 507 maken buurtbewoners met designers buurtproducten. Verder worden er ook oudere activiteiten georganiseerd en nog veel meer.

Het doel van Wishing Well West is de sociale cohesie te bevordenen, de betaalbare woningbouw te behouden, goed lokaal welzijnswerk en werkgelegenheid te stimuleren. We geloven in community-opbouw die gebaseerd is op gelijkheid en kansen genereerd vanuit diversiteit.

Vrijwilligers bij onze organisatie zijn verzekerd.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#23381
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Lombok-kids-C507-Design/activiteiten/Gezocht-Kunstenaars-die-samen-met-kinderen-willen-werken/23381 om je aan te melden