Skip Navigation
Over ons

Lombok Kids Design organiseert elke woensdag tussen 15.00 en 18.00 uur een middag vol activiteiten voor kinderen en jongeren in de buurt. Van creatieve activiteiten tot kook- en sporlessen...

Cultuur & KunstSport & RecreatieCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Creatieve vrijwilligers gezocht!

Vacature · Flexibel
Kanaalstraat 194, 3531 CP Utrecht, Netherlands
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24334
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Lombok-kids-C507-Design/activiteiten/Creatieve-vrijwilligers-gezocht/24334 om je aan te melden
SamenvattingCreatieve vrijwilligers die kinderen willen begeleiden in maak-activiteiten.
Uitgebreide omschrijving

WAT DOE JIJ?

Jij helpt leuke en simpele activiteiten te bedenken die de creativtiet van kinderen en jongeren prikkelt. Vervolgens begeleid je de kinderen en jongeren tijdens het creatieve proces. Je speelt in op hun intiatieven. Samen help je ze hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dit doe je een-op-een of in kleine groepjes samen met de vrijwilligers uit ons team.

 

WAT ZOEKEN WE IN JOU?

  • Je bent creatief.
  • Je kan inspelen op de belevingswereld van kinderen en jongeren.
  • Je werkt graag met kinderen en jongeren.

 

WAT BIEDEN WE JOU:

  • De mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de creatieve ontwikkeling van kinderen en jongeren in Lombok.
  • Ervaring opdoen in het begeleiden van kinderen en jongeren.
  • Samenwerken in een team met creatieve vrijwilligers met diverse achtergronden: ergo therapie, social work tot aan de kunstacademie.
  • Regelmatig een gezellig avondje eten met alle vrijwilligers.

 

Deze creatieve activiteiten zijn onderdeel van het project Lombok Kids Design dat elke woensdag een middag vol activiteiten organiseert vanuit de buurt, voor de kinderen en jongeren van Lombok.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Lombok kids C507 Design
Lombok Kids Design organiseert elke woensdag tussen 15.00 en 18.00 uur een middag vol activiteiten voor kinderen en jongeren in de buurt. Van creatieve activiteiten tot kook- en sporlessen. De leeftijden liggen tussen de 6 en 13 jaar. De middagen zijn erg populair, met gemiddeld z'n 35 kinderen. Door het organiseren van de middagen hopen wij bij te dragen aan de creatieve ontwikkeling van kinderen, het vinden van hun eigen fascinaties en het verder ontwikkelen van hun eigen krachten. De kinderen en jongeren worden bij het uitvoeren van hun activiteiten begeleid door een enthousiast team van vrijwilligers en professionals.

Lombok Kids Design is een project van de Stichting Wishing Well West.

Wishing Well West is opgericht door de buurtbewoners van buurtcomplex 507 in Lombok en uigegroeid tot de ontmoetingsplek in de buurt. Er zijn veel diverse progamma's en activiteiten te vinden. Zo heb je naast Lombok Kids Design ook nog het project Taal & Talent, waarin kinderen een-op-een huiswerkbegeleiding krijgen. Bij het project Social Label 507 maken buurtbewoners met designers buurtproducten. Verder worden er ook oudere activiteiten georganiseerd en nog veel meer.

Het doel van Wishing Well West is de sociale cohesie te bevordenen, de betaalbare woningbouw te behouden, goed lokaal welzijnswerk en werkgelegenheid te stimuleren. We geloven in community-opbouw die gebaseerd is op gelijkheid en kansen genereerd vanuit diversiteit.

Vrijwilligers bij onze organisatie zijn verzekerd.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24334
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Lombok-kids-C507-Design/activiteiten/Creatieve-vrijwilligers-gezocht/24334 om je aan te melden