Skip Navigation

Leger des Heils

Non-profit

Over ons

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenArmoede & Huisvesting
Deel

Begeleider Packaging

Vacature · 4–16 uur/week
Aidadreef 8, 3561 GE Utrecht, Netherlands
#25669
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leger-des-Heils2/activiteiten/Begeleider-Packaging/25669 om je aan te melden
SamenvattingJe zet samen met de cliënten eenvoudige onderdelen in elkaar. Tegelijkertijd fungeer je als luisterend oor, praatmaatje, begeleider etc.
Uitgebreide omschrijving

Het 50-50 Workcenter op Kanaleneiland bestaat uit houtbewerking, een fietsenwerkplaats, 2e hands meubels en een inpakservice. Samen met de begeleider zorg je voor een goede sfeer, een praatje en een luisterend oor bij de inpakservice. Je begeleidt mensen met diverse psychiatrische problematiek en een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Het is goed als je stevig in je schoenen staat.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Leger des Heils
Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp.
·
#25669
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leger-des-Heils2/activiteiten/Begeleider-Packaging/25669 om je aan te melden