Skip Navigation
Over ons

Wij komen op voor de belangen van heel studerend Nederland! We zetten ons in voor beter en betaalbaar onderwijs, betere en betaalbare huisvesting, meer inspraak voor studenten en goede ...

Sociale rechtvaardigheid en ongelijkheidEducatieMilieu & Duurzaamheid
Deel

Vrijwilliger openbaar vervoer

2–4 uur/week
Drieharingstraat 6, 3511 BJ Utrecht, Netherlands
Campagne voerenFondsenwervingLobbyingMarketing & Communicatie
Sociale rechtvaardigheid en ongelijkheidEducatieMilieu & Duurzaamheid
Deze vacature is verlopen
#26599
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Landelijke-Studentenvakbond/activiteiten/Vrijwilliger-openbaar-vervoer/26599 om je aan te melden
SamenvattingOm studenten in Nederland nog beter te kunnen helpen, zijn wij op zoek naar een vrijwilliger openbaar vervoer.
Uitgebreide omschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan het verbeteren van het openbaar vervoer voor studenten? Dan zoeken wij jou!

Om studenten in Nederland nog beter te kunnen helpen, zijn wij op zoek naar een vrijwilliger openbaar vervoer. Deze vrijwilliger vertegenwoordigt de LSVb in het Landelijk Overleg Consumentenbelangen Openbaar Vervoer en het Nationaal OV Beraad. Jij bent de stem van de studenten en zet je in voor hun belangen binnen het openbaar vervoer. Het gaat daarbij om concrete dingen die van belang zijn voor de treinreiziger, denk bijvoorbeeld aan wijzigingen in de dienstregeling, de toegankelijkheid van de treinen, kaartverkoop, tarieven en de OV-chipkaart.

Wie zijn wij?

De Landelijke Studentenvakbond (LSVb) is de belangenbehartiger van de Nederlandse student. Dat doen we door in gesprek te gaan met universiteiten, hogescholen en de politiek. Daarnaast bieden wij verschillende diensten aan aan studenten zoals trainingen, juridische ondersteuning en informatievoorziening.

Wat verwachten we van jou?

Je bent communicatief vaardig, vindt het leuk om je bezig te houden met wat er speelt in de politiek en de maatschappij en tot slot, niet geheel onbelangrijk: je hebt interesse in het openbaar vervoer. Daarnaast vind je het leuk om actief na te denken over belangen van studenten in het OV en heb je een idee hoe je deze het beste kunt behartigen in overleggen en adviezen. Tot slot is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken.


Bij de LSVb werk je samen met vijf bestuursleden, ongeveer 25 medewerkers en veel vrijwilligers. Je werk concentreert zich in Utrecht en Den Haag. Het gaat om een vrijwillige functie van 8 tot 10 uur per maand. Je hebt recht op reiskostenvergoeding en je kunt direct van start gaan.Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een sollicitatiebrief met je CV t.a.v. Lyle Muns.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Over Landelijke Studentenvakbond
Wij komen op voor de belangen van heel studerend Nederland! We zetten ons in voor beter en betaalbaar onderwijs, betere en betaalbare huisvesting, meer inspraak voor studenten en goede studievoorlichting en begeleiding.
·
Deze vacature is verlopen
#26599
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Landelijke-Studentenvakbond/activiteiten/Vrijwilliger-openbaar-vervoer/26599 om je aan te melden