Skip Navigation

Kunstliefde

Non-profit

Over ons

Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst, biedt een wisselend tentoonstellingsprogramma waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jonge makers. Daarnaast is Genootschap...

Cultuur & Kunst
Deel

barmedewerker

Vacature · 4–6 uur/week
Nobelstraat 12a, 3512 EN Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#23836
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kunstliefde/activiteiten/barmedewerker/23836 om je aan te melden
SamenvattingWij zoeken een gastvrije en pittige barmedewerker die bij diverse evenementen onze kleine maar gezellige bar wil runnen.
Uitgebreide omschrijving

Profiel: 
Een klantvriendelijke en positieve uitstraling, geniet van gasten en beseft dat hij/zij het visitekaartje is van Kunstliefde. Kan een biertje tappen en een kas opmaken, voorraad aanvullen en woont bij voorkeur in Utrecht. Betrouwbaar en minimaal 1x per maand inzetbaar.

Kunstliefde is een kunstenaarsvereniging in het centrum van Utrecht met weinig financiele armslag maar met ambities. Kunstliefde maakt 10 tentoonstellingen per jaar

Wij bieden een gezellige sfeer, de mogelijkheid om actief aan het verenigingsleven deel te nemen (openingen, evenementen activiteiten etc), contact met kunstenaars en kunstliefhebbers, 10% korting op kunstaankopen, 1 x per jaar het vrijwilligersuitje.

En natuurlijk een informele en gezellige werkplek in het centrum van de stad, waar je veel mensen kunt ontmoeten.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Kunstliefde
Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst, biedt een wisselend tentoonstellingsprogramma waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jonge makers. Daarnaast is Genootschap Kunstliefde, opgericht in 1807, één van de oudste kunstenaarsverenigingen van Nederland.

Kunstliefde is organisator van de Utrechtse Atelierroute en UtrechtDownUnder (Actuele kunst op bijzondere locaties in Utrecht) en initiatiefnemer van het platform Art Utrecht.

In 1807 werd Kunstliefde opgericht als Teekengenootschap. De vereniging bestaat uit ruim 110 professioneel beeldend kunstenaars uit Utrecht en uit de rest van het land. Daarnaast kent het genootschap circa 200 in kunst geïnteresseerde ‘kunstlievende’ leden.

Regelmatig worden er podiumavonden en cursussen georganiseerd.

Kunstliefde werkt samen met andere kunstinstellingen in de stad en daarbuiten.
De Belofte, project voor veelbelovende startende kunstenaars, is een initiatief van Kunstliefde in samenwerking met de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.
Deze vacature is verlopen
#23836
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kunstliefde/activiteiten/barmedewerker/23836 om je aan te melden