Skip Navigation

Kunstliefde

Non-profit

Over ons

Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst, biedt een wisselend tentoonstellingsprogramma waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jonge makers. Daarnaast is Genootschap...

Cultuur & Kunst
Deel

assistent zakelijk leider

Vacature · 8–24 uur/week
Nobelstraat 12a, 3512 EN Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#23129
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kunstliefde/activiteiten/assistent-zakelijk-leider/23129 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

De assistent zakelijk leider: is rechterhand van de zakelijk leider; vindt het leuk om te organiseren en te coördineren; stelt contacten met collega's, leden en klanten op prijs; kan goed met de PC overweg (Word; Outlook; bij voorkeur ook Excel); is ordelijk, initiatiefrijk en geïnteresseerd in kunst en cultuur.

De zakeljk leider van Kunstliefde heeft tot taak om alles wat toeleverend en ondersteunend is voor het werk van Kunstliefde (tentoonstellingen maken en organiseren; organiseren kunstreizen en kunstcursussen; meedoen aan het debat over de rol van de beeldenbde kunst in het Utrechtse) te regelen en/of uit te voeren.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Kunstliefde
Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst, biedt een wisselend tentoonstellingsprogramma waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jonge makers. Daarnaast is Genootschap Kunstliefde, opgericht in 1807, één van de oudste kunstenaarsverenigingen van Nederland.

Kunstliefde is organisator van de Utrechtse Atelierroute en UtrechtDownUnder (Actuele kunst op bijzondere locaties in Utrecht) en initiatiefnemer van het platform Art Utrecht.

In 1807 werd Kunstliefde opgericht als Teekengenootschap. De vereniging bestaat uit ruim 110 professioneel beeldend kunstenaars uit Utrecht en uit de rest van het land. Daarnaast kent het genootschap circa 200 in kunst geïnteresseerde ‘kunstlievende’ leden.

Regelmatig worden er podiumavonden en cursussen georganiseerd.

Kunstliefde werkt samen met andere kunstinstellingen in de stad en daarbuiten.
De Belofte, project voor veelbelovende startende kunstenaars, is een initiatief van Kunstliefde in samenwerking met de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.
Deze vacature is verlopen
#23129
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kunstliefde/activiteiten/assistent-zakelijk-leider/23129 om je aan te melden