Skip Navigation

Kunstliefde

Non-profit

Over ons

Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst, biedt een wisselend tentoonstellingsprogramma waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jonge makers. Daarnaast is Genootschap ...

Cultuur & Kunst
Deel

Vliegende keep tijdens UtrechtDownUnder

4 uur/week · 12 nov 2020 – 20 dec 2020
Oudegracht 167, 3511 AL Utrecht, Nederland
ToezichtGastheer/vrouwSociaal contactTechnologieAdministratieReceptieOndersteunend werkBoodschappen doen
Praten met anderenTeamworkITSchoonmakenCateringCreatiefMensen begeleidenLuisteren
Cultuur & Kunst
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#28785
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kunstliefde/activiteiten/Vliegende-keep-tijdens-UtrechtDownUnder/28785 om je aan te melden
SamenvattingTijdens de tentoonstelling is er altijd wat te doen. Je valt in voor de suppoosten of kassamedewerker, zodat zij even pauze kunnen nemen.
Uitgebreide omschrijving

Ook doe je boodschappen, helpt de facilitair medewerker of misschien ligt er wel een administratief klusje voor je klaar. Aan het einde van de dag help je met drankjes klaarzetten voor de borrel. De meest afwisselende functie!


 Ben jij representatief, kun je bezoekers op een vriendelijke manier te woord kan staan? Kun jij omgaan met een laptop en pin apparaat? Kom dan bij ons team, we stellen je hulp zeer op prijs.

 

WIJ VRAGEN:

Een vriendelijke en representatieve houding en uitstraling.

Een inzetbaarheid van minimaal 5 diensten.

Werktijden zijn: donderdag: 17:00-21:00 uur en vrij/za/zondag: 13:00-18:00 uur

Betrouwbaarheid en je afspraken na kunnen komen vinden wij belangrijk.

BHV certificaat is een pré

 

WIJ BIEDEN:

Wij bieden een prettige werksfeer binnen een leuk team en de gelegenheid om veel kunstenaars en kunstliefhebbers te ontmoeten.

Vrijkaartjes voor vrienden en familie

Een kleine vrijwilligersvergoeding


KENNISMAKING

Vooraf is er een kennismakings- en informatiebijeenkomst. Je krijgt dan alle informatie omtrent de corona maatregelen. Onze curator Elaine Visser geeft een rondleiding door de tentoonstelling. Je leert dan van alles over de kunstenaars en kunstwerken die tijdens UtrechtDownUnder te zien zijn. En we toasten op een mooie UtrechtDownUnder editie 2020!


Wij verwelkomen enthousiaste vrijwilligers zonder oordeel over achtergrond, leeftijd of gender. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en de vrijwilligerscoördinator kan in Nederlandse gebarentaal communiceren.


UTRECHT DOWN UNDER

Data: do 12 november t/m zo 20 december 2020

Openingstijden:

Do: 17:00-21:00 uur

Vrij / za / zo: 14.00 - 18.00 uur

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Kunstliefde > Vliegende keep tijdens UtrechtDownUnder
Over Kunstliefde
Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst, biedt een wisselend tentoonstellingsprogramma waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jonge makers. Daarnaast is Genootschap Kunstliefde, opgericht in 1807, één van de oudste kunstenaarsverenigingen van Nederland.

Kunstliefde is organisator van de Utrechtse Atelierroute en UtrechtDownUnder (Actuele kunst op bijzondere locaties in Utrecht) en initiatiefnemer van het platform Art Utrecht.

In 1807 werd Kunstliefde opgericht als Teekengenootschap. De vereniging bestaat uit ruim 110 professioneel beeldend kunstenaars uit Utrecht en uit de rest van het land. Daarnaast kent het genootschap circa 200 in kunst geïnteresseerde ‘kunstlievende’ leden.

Regelmatig worden er podiumavonden en cursussen georganiseerd.

Kunstliefde werkt samen met andere kunstinstellingen in de stad en daarbuiten.
De Belofte, project voor veelbelovende startende kunstenaars, is een initiatief van Kunstliefde in samenwerking met de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#28785
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kunstliefde/activiteiten/Vliegende-keep-tijdens-UtrechtDownUnder/28785 om je aan te melden