Skip Navigation

Kunstliefde

Non-profit

Over ons

Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst, biedt een wisselend tentoonstellingsprogramma waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jonge makers. Daarnaast is Genootschap...

Cultuur & Kunst
Deel

Kunstliefde zoekt huismeester!

Vacature · 4–12 uur/week
Nobelstraat 12a, 3512 EN Utrecht, Netherlands
Ander werk
Deze vacature is verlopen
#23767
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kunstliefde/activiteiten/Kunstliefde-zoekt-huismeester/23767 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Kunstliefde is op zoek naar een huismeester die op vrijwillige basis wil komen helpen. Kunstliefde is een kunstenaarsvereniging in het centrum van Utrecht met weinig financiële armslag maar met ambities. Kunstliefde maakt tien tentoonstellingen per jaar. Woensdag t/m zondag zijn wij ‘s middags open voor tentoonstellingsbezoekers.

Werkzaamheden van de huismeester m/v: - openen/sluiten van het gebouw -, schoonmaakwerkzaamheden- ruimte weer tentoonstellingsklaar maken- meehelpen opbouwen tentoonstellingen - meehelpen in het verzenden van de mailing - uitvoeren van klein onderhoud - signaleren en doorgeven van grotere onderhoudswerkzaamheden - ontvangen en begeleiden van leden/exposanten van Kunstliefde - licht huishoudelijke werkzaamheden.

De huismeester m/v voldoet aan de volgende eisen:  - minimaal drie ochtenden per week beschikbaar - mondelinge vaardigheden in tenminste Nederlands  - goede omgangsvormen- behulpzaam, - dienstverlenende en klantvriendelijke instelling - bij voorkeur woonachtig in Utrecht of directe omgeving – betrokken – flexibel.

www.kunstliefde.nl

contact: [email protected]

 

Wij bieden een gezellige sfeer, contact met kunstenaars en kunstliefhebbers en de mogelijkheid deel te nemen aan de activiteiten die Kunstliefde organiseert.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Kunstliefde
Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst, biedt een wisselend tentoonstellingsprogramma waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jonge makers. Daarnaast is Genootschap Kunstliefde, opgericht in 1807, één van de oudste kunstenaarsverenigingen van Nederland.

Kunstliefde is organisator van de Utrechtse Atelierroute en UtrechtDownUnder (Actuele kunst op bijzondere locaties in Utrecht) en initiatiefnemer van het platform Art Utrecht.

In 1807 werd Kunstliefde opgericht als Teekengenootschap. De vereniging bestaat uit ruim 110 professioneel beeldend kunstenaars uit Utrecht en uit de rest van het land. Daarnaast kent het genootschap circa 200 in kunst geïnteresseerde ‘kunstlievende’ leden.

Regelmatig worden er podiumavonden en cursussen georganiseerd.

Kunstliefde werkt samen met andere kunstinstellingen in de stad en daarbuiten.
De Belofte, project voor veelbelovende startende kunstenaars, is een initiatief van Kunstliefde in samenwerking met de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.
Deze vacature is verlopen
#23767
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kunstliefde/activiteiten/Kunstliefde-zoekt-huismeester/23767 om je aan te melden