Skip Navigation

Kunstliefde

Non-profit

Over ons

Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst, biedt een wisselend tentoonstellingsprogramma waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jonge makers. Daarnaast is Genootschap ...

Cultuur & Kunst
Deel

Kunstliefde zoekt enthousiaste baliemedewerkers

0–4 uur/week
Nobelstraat 12a, 3512 EN Utrecht, Netherlands
Receptie
Cultuur & Kunst
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24650
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kunstliefde/activiteiten/Kunstliefde-zoekt-enthousiaste-baliemedewerkers/24650 om je aan te melden
SamenvattingHoud je van kunst en vind je het leuk bezoekers iets te vertellen over de tentoonstelling, de makers van de kunstwerken en Kunstliefde?
Uitgebreide omschrijving

Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst, biedt een wisselend tentoonstellingsprogramma waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jonge makers. Daarnaast is Genootschap Kunstliefde, opgericht in 1807, één van de oudste kunstenaarsverenigingen van Nederland

Wat doet de Kunstliefde baliemedewerker?

Bezoekers van de tentoonstelling te woord staan, informatie geven over de tentoonstelling, regelen van kunstverkopen, informatie geven over Kunstliefde en lidmaatschap.

We verwachten dat:

je klantvriendelijk bent en affiniteit hebt met kunst en je wilt verdiepen in de tentoonstellingen, je kunt zelfstandig en accuraat werken en je straalt enthousiasme uit. je hebt een actieve houding en je bent representatief.

Wij bieden jou een informele en gezellige werkplek in het centrum van Utrecht, waar je veel mensen kunt ontmoeten, waar je deel kunt nemen aan het verenigingsleven (openingen, evenementen), de vrijwilligers

bijeenkomst. Je gaat aan de slag na een inwerkperiode en er is ruimte voor eigen initiatieven. Bovendien ontvang je 10 % korting op kunstaankopen en een bescheiden onkostenvergoeding.

bij Kunstliefde zijn meer dan 50 vrijwilligers actief.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Kunstliefde > Kunstliefde zoekt enthousiaste baliemedewerkers
Over Kunstliefde
Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst, biedt een wisselend tentoonstellingsprogramma waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jonge makers. Daarnaast is Genootschap Kunstliefde, opgericht in 1807, één van de oudste kunstenaarsverenigingen van Nederland.

Kunstliefde is organisator van de Utrechtse Atelierroute en UtrechtDownUnder (Actuele kunst op bijzondere locaties in Utrecht) en initiatiefnemer van het platform Art Utrecht.

In 1807 werd Kunstliefde opgericht als Teekengenootschap. De vereniging bestaat uit ruim 110 professioneel beeldend kunstenaars uit Utrecht en uit de rest van het land. Daarnaast kent het genootschap circa 200 in kunst geïnteresseerde ‘kunstlievende’ leden.

Regelmatig worden er podiumavonden en cursussen georganiseerd.

Kunstliefde werkt samen met andere kunstinstellingen in de stad en daarbuiten.
De Belofte, project voor veelbelovende startende kunstenaars, is een initiatief van Kunstliefde in samenwerking met de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24650
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kunstliefde/activiteiten/Kunstliefde-zoekt-enthousiaste-baliemedewerkers/24650 om je aan te melden