Skip Navigation

Kunstliefde

Non-profit

Over ons

Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst, biedt een wisselend tentoonstellingsprogramma waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jonge makers. Daarnaast is Genootschap ...

Cultuur & Kunst
Deel

Concierge tijdens de opbouw van de tentoonstelling UtrechtDowUnder

4–16 uur/week · 1 okt 2020 – 11 nov 2020
Oudegracht 167, 3511 AL Utrecht, Nederland
Cultuur & Kunst
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#28770
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kunstliefde/activiteiten/Concierge-tijdens-de-opbouw-van-de-tentoonstelling-UtrechtDowUnder/28770 om je aan te melden
SamenvattingWe zoeken mensen die ons willen helpen met het klaarmaken van de oude Bibliotheek aan de Oudegracht voor de expo.
Uitgebreide omschrijving

Naast het klussen hebben we ook hulp nodig om de oude bibliotheek netjes en schoon te krijgen voor de opening van de tentoonstelling. Eventueel lunch verzorgen voor de klussers en kunstenaars.


Jij zorgt ervoor dat het gebouw er netjes eruit ziet en coronaproof is. Je leegt de prullenbakken, houdt de toiletten netjes en zorgt voor koffie en thee in de vrijwilligersruimte, doet de afwas. Daarnaast neem je deurposten en trapleuningen af ivm corona. Flexers en suppoosten kunnen je hierbij helpen. Door jou kunnen vrijwilligers, kunstenaars en bezoekers veilig de tentoonstelling bezoeken.


WIJ VRAGEN:

Aanpakkers met poetszin

Werktijden / dagen: in overleg tussen nu en 12 november (verlening tot 20 december mogelijk)

Betrouwbaarheid en je afspraken na kunnen komen vinden wij belangrijk.

BHV certificaat is een pré

 

WIJ BIEDEN:

Wij bieden een prettige werksfeer binnen een leuk team en de gelegenheid om veel kunstenaars en kunstliefhebbers te ontmoeten.

Vrijkaartjes voor vrienden en familie

Een kleine vrijwilligersvergoeding

Lunch, koffie en thee

 

Wil jij ons helpen de oude bibliotheek om te toveren tot een mooie tentoonstellingsruimte? Meld je dan aan!


Wij verwelkomen enthousiaste vrijwilligers zonder oordeel over achtergrond, leeftijd of gender. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en de vrijwilligerscoördinator kan in Nederlandse gebarentaal communiceren.


Are you a English speaking volunteer? Please apply too or ask for more information.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Kunstliefde > Concierge tijdens de opbouw van de tentoonstelling UtrechtDowUnder
Over Kunstliefde
Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst, biedt een wisselend tentoonstellingsprogramma waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jonge makers. Daarnaast is Genootschap Kunstliefde, opgericht in 1807, één van de oudste kunstenaarsverenigingen van Nederland.

Kunstliefde is organisator van de Utrechtse Atelierroute en UtrechtDownUnder (Actuele kunst op bijzondere locaties in Utrecht) en initiatiefnemer van het platform Art Utrecht.

In 1807 werd Kunstliefde opgericht als Teekengenootschap. De vereniging bestaat uit ruim 110 professioneel beeldend kunstenaars uit Utrecht en uit de rest van het land. Daarnaast kent het genootschap circa 200 in kunst geïnteresseerde ‘kunstlievende’ leden.

Regelmatig worden er podiumavonden en cursussen georganiseerd.

Kunstliefde werkt samen met andere kunstinstellingen in de stad en daarbuiten.
De Belofte, project voor veelbelovende startende kunstenaars, is een initiatief van Kunstliefde in samenwerking met de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#28770
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kunstliefde/activiteiten/Concierge-tijdens-de-opbouw-van-de-tentoonstelling-UtrechtDowUnder/28770 om je aan te melden