Skip Navigation
Over ons

Waar nog oude resten van de ruïne van Kasteel Nijevelt onder de vette klei verborgen liggen, groeien nu bloemen, kruiden, groenten en fruit. Er lopen kippen en je hoort bijen zoemen...

Milieu & Duurzaamheid
Deel

Timmerman/klusjesman gezocht

Vacature · 2–4 uur/week
Haarlerberg, 3453 RG De Meern, Nederland
Deze vacature is verlopen
#27287
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kasteeltuin-Nijevelt/activiteiten/Timmermanklusjesman-gezocht/27287 om je aan te melden
SamenvattingBen jij handig en lijkt het je leuk om te helpen met allerlei klusjes in Kasteeltuin Nijevelt in de Meern, dan zijn wij op zoek naar jou!
Uitgebreide omschrijving

Waar nog oude resten van de ruïne van Kasteel Nijevelt onder de vette klei verborgen liggen, groeien nu bloemen, kruiden, groenten en fruit. Er lopen kippen en je hoort bijen zoemen. Dát is Kasteeltuin Nijevelt; een park en buurtmoestuin. Hier werken buurtbewoners, kinderen en andere mensen samen aan een prachtige tuin.


Wij zijn op zoek naar iemand die onze tuin nog mooier kan maken en ons kan helpen met timmer/kluswerk, denk bijvoorbeeld aan reparatie van het kippenhok, een overkapping maken en tuinmeubilair maken/repareren.


Ben jij handig en lijkt het je leuk om in een mooie en groene omgeving te werken samen met een leuk team, dan zijn we op zoek naar jou. Het zou heel fijn zijn als je ons bijvoorbeeld 1x per week of 2 weken een aantal uurtjes komt helpen. Tijden zijn uiteraard bespreekbaar.

Hoe kom ik er?Het ligt achter BraZZerie Abrona, midden in de wijk Veldhuizen
Over Kasteeltuin Nijevelt
Waar nog oude resten van de ruïne van Kasteel Nijevelt onder de vette klei verborgen liggen, groeien nu bloemen, kruiden, groenten en fruit. Er lopen kippen en je hoort bijen zoemen. Dát is Kasteeltuin Nijevelt; een park en buurtmoestuin. Hier werken buurtbewoners, kinderen en andere mensen (eventueel onder begeleiding) samen aan een prachtige tuin.
Wil je meedoen, met of zonder groene vingers? Er zijn mogelijkheden genoeg!
·
Deze vacature is verlopen
#27287
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kasteeltuin-Nijevelt/activiteiten/Timmermanklusjesman-gezocht/27287 om je aan te melden