Skip Sidebar

Over ons

Waar nog oude resten van de ruïne van Kasteel Nijevelt onder de vette klei verborgen liggen, groeien nu bloemen, kruiden, groenten en fruit. Er lopen kippen en je hoort bijen zoemen ...

Natuur & MilieuBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Moestuinieren

Event · 19 sep 2020, 09:30
De Meern, Utrecht, Nederland
Natuur & Milieu
Ben je erbij?
Deel event
#28110
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kasteeltuin-Nijevelt/activiteiten/Moestuinieren/28110 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom jij ons helpen as zaterdag 19 september in de moestuin?

Uitgebreide omschrijving

Wie komt er helpen as zaterdag 19 september? Volgende week zaterdag 26 september is het zover, dan is er een openluchttheater op de Kasteeltuin. De voorstelling heet SOEP! hoe toepasselijk.... Er is nog wel het één en ander te doen ter voorbereiding. Dus alle hulp is welkom as zaterdag. We zijn er vanaf 9:30 uur.


Hoe kom ik er?

Kasteeltuin Nijevelt ligt in de wijk Veldhuizen in De Meern, aan het einde van de straat Haarlerberg, langs de De Milan Viscontilaan. Achter Brazzerie Abrona.

Over Kasteeltuin Nijevelt

Waar nog oude resten van de ruïne van Kasteel Nijevelt onder de vette klei verborgen liggen, groeien nu bloemen, kruiden, groenten en fruit. Er lopen kippen en je hoort bijen zoemen. Dát is Kasteeltuin Nijevelt; een park en buurtmoestuin. Hier werken buurtbewoners, kinderen en andere mensen (eventueel onder begeleiding) samen aan een prachtige tuin.
Wil je meedoen, met of zonder groene vingers? Er zijn mogelijkheden genoeg!
We werken samen met Utrecht Natuurlijk. Stichting Utrecht Natuurlijk brengt met hun stadsboerderijen en stadstuinen natuur dichtbij voor iedere Utrechter.
Ben je erbij?
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)