Skip Navigation

Kasteel de Haar

Non-profit

Over ons

Kasteel de Haar werd zo'n honderd jaar geleden herbouwd op de resten van een middeleeuws kasteel. Het kasteel oogt middeleeuws maar functioneerde de afgelopen eeuw als een zeer mondain en...

Cultuur & KunstKinderen & JeugdOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Gastvrouwen -heren bij Kasteel de Haar Utrecht (weekend)

Vacature · 4–8 uur/week
Kasteellaan 1, 3455 RR Haarzuilens, Netherlands
Receptie
#24376
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kasteel-de-Haar/activiteiten/Gastvrouwen--heren-bij-Kasteel-de-Haar-Utrecht-weekend/24376 om je aan te melden
SamenvattingAls gastvrouw-heer ontvang je bezoekers en help je met het begin van het bezoek. U bent een vraagbaak in de ontvangstruimte.
Uitgebreide omschrijving

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Een bezoek aan Kasteel de Haar brengt de bezoeker terug naar de hoogtijdagen van het kasteel en haar bewoners. Tijdens een verblijf krijgt men een idee van de enorme rijkdom waarin de internationale jetset aan het begin van de 20ste eeuw leefde. De bezoekers ervaren de on-Nederlandse weelde waarin de bewoners en hun gasten leven in de septembermaand.

 Wij zijn op zoek naar enthousiaste:

Gastvrouwen of gastheren

voor in het weekend

die ons vrijwilligersteam wil komen versterken!

Wij zijn op zoek naar personen die er plezier in hebben om allerlei werkzaamheden uit te voeren ten bate van het toerisme op het kasteel. Hierbij moet gedacht worden aan het ontvangen van bezoekers in de wachtruimte, bezoekers ondersteunen bij de start van hun bezoek en hen verder te informeren.

Wat vragen wij van u:

- U bent zeer klantvriendelijk en gastvrij.

- U bent representatief, en servicegericht.

- Enige ervaring in het ontvangen van groepen is een pre.

- U bent stressbestendig.

- U bent communicatief vaardig.

- U kunt goed samenwerken.

- U heeft een goede lichamelijke conditie.

- U heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van andere talen is een pre.

 Herkent u uzelf in bovenstaand profiel en lijkt het u leuk om in zo’n prachtige werkomgeving met leuke collega’s vrijwilligerswerk te verrichten?

 Neem dan contact op met dhr. Arjan Uithol via onderstaande link.  

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Haarzuilens > Haarzuilens Activiteiten > Kasteel de Haar > Gastvrouwen -heren bij Kasteel de Haar Utrecht (weekend)
Over Kasteel de Haar
Kasteel de Haar werd zo'n honderd jaar geleden herbouwd op de resten van een middeleeuws kasteel. Het kasteel oogt middeleeuws maar functioneerde de afgelopen eeuw als een zeer mondain en representatief huis voor de familie Van Zuylen die het 1 maand per jaar bewoont. Tot het jaar 2000 was de familie Van Zuylen privé-eigenaar, sindsdien is het ondergebracht in de Stichting Kasteel de Haar die zich ten doel heeft gesteld door middel van exploitaite het kasteel en het interieur in goede staat te bewaren en open te stellen voor publiek.

Kaseel de Haar organiseert jaarlijks een groot aantal publieksevenementen, zoals de Elf Fantasy Fair en de Christmasfair. Er zijn regelmatig speciale themarondleidingen, concerten, kinderevenementen en familiedagen. Het kasteel stelt ook ruimtes beschikbaar voor huwelijken, recepties of diners.

Er werken zo'n 25 vaste medewerkers en ruim 200 vrijwilligers. Er zijn vrijwilligers die rondleiden, in de tuin of kasteelwinkel assisteren of de TD ondersteunen.

Een hele mooie inspirerende werkplek gecombineerd met een heleboel gezelligheid!
·
#24376
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kasteel-de-Haar/activiteiten/Gastvrouwen--heren-bij-Kasteel-de-Haar-Utrecht-weekend/24376 om je aan te melden