Skip Navigation

KEES

Non-profit

Over ons

STICHTING KEES

Ben je vrijwilliger in de culturele sector of wil je dat graag worden, dan zit je goed bij KEES. We doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk nog leuker en leerzamer te maken...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Vrijwilligers gezocht voor Bevrijdingsfestival Utrecht 2017

Vacature · 6–20 uur/week
Europalaan 2, 3526 KS Utrecht, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#25262
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KEES/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-Bevrijdingsfestival-Utrecht-2017/25262 om je aan te melden
SamenvattingHelp mee in ons gezellige en hechte vrijwilligersteam tijdens de 25e editie van Bevrijdingsfestival Utrecht 2017!
Uitgebreide omschrijving

5 mei is het zover, de 25e editie van Bevrijdingsfestival Utrecht (BFU)! Om ook deze editie weer te laten slagen zijn wij op zoek naar handige harry’s, sterke vrouwen, enthousiaste horecatijgers en meer. 

Ben jij 5 mei (of de dagen hieromheen) beschikbaar en lijkt het je leuk om een uniek kijkje achter de schermen te krijgen? Heb je zin om in een hecht team te werken waarbij je met al je vragen bij de coördinatoren terecht kan? Dan zit je bij ons op het juiste adres. 

Voor BFU 2017 zoeken wij weer vele crewleden in verschillende functies. Door jou kunnen we dit festival en daarmee onze vrijheid vieren, maar jij wilt voor je tijd en enthousiasme natuurlijk ook wat terug! Dit is ons voorstel:
-     Met je crewbandje loop je door naar de backstage; een uniek kijkje achter de schermen;
-     Je doet relevante werkervaring op in de culturele sector;
-     Je leert veel nieuwe, gezellige mensen kennen;
-     Je krijgt deskundige begeleiding door professionals uit het culturele veld, met liefde voor vrijwilligers;
-     Er is backstage voldoende fris en een (lekkere!) gratis lunch of diner voor je;
-    Voor en na je dienst heb je alle tijd om van het festival te genieten, met je crewbandje mag je altijd het terrein op, ook als bezoekers even moeten wachten door de drukte.

Denk je: Ja, ik wil! Meld je dan aan via onderstaande roze knop.

Na het aanmelden nemen wij contact met je op om kennis met elkaar te maken. We gaan graag persoonlijk met je in gesprek omdat wij het belangrijk vinden dat jij een geweldige dag gaat hebben! 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over KEES
STICHTING KEES

Ben je vrijwilliger in de culturele sector of wil je dat graag worden, dan zit je goed bij KEES. We doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk nog leuker en leerzamer te maken. Vrijwilligers investeren veel tijd in festivals, poppodia, musea en andere culturele organisaties en KEES doet graag iets terug. Behalve (gratis) trainingen geven we bijvoorbeeld cadeautjes weg. In de KEES-vacaturebank vind je vrijwilligerswerk in kunst en cultuur. Soms gaan we ook met ons eigen KEES-vrijwilligersteam aan de slag, bijvoorbeeld op Bevrijdingsfestival Utrecht en straat- en locatietheaterfestival Spoffin in Amersfoort.

Een gezellige indruk van onze organisatie krijgen? Kijk rond op onze website.
Deze vacature is verlopen
#25262
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KEES/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-Bevrijdingsfestival-Utrecht-2017/25262 om je aan te melden