Skip Navigation

KEES

Non-profit

Over ons

STICHTING KEES

Ben je vrijwilliger in de culturele sector of wil je dat graag worden, dan zit je goed bij KEES. We doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk nog leuker en leerzamer te maken...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Helder schrijven

Workshop · 28 jan 2019, 19:30 - 22:00
3526 KS, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.3 plaatsen over.
#26196
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KEES/activiteiten/Helder-schrijven/26196 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Als vrijwilliger heb je vaak contact met de ‘buitenwereld’. Bijvoorbeeld via de website of een nieuwsbrief. Helder schrijven is daarom erg belangrijk!

HELDER SCHRIJVEN
Ben je met je vrijwilligersinitiatief een flyer aan het maken? Bouw je aan een nieuwe website? Maak je social media berichtjes voor een festival? Of zit je volop in een fondsenaanvraag? Wil je iets schrijven voor een laaggeletterde doelgroep? Overal is het belangrijk: helder schrijven! Wij geloven dat vrijwilligers door helder te schrijven (nog) meer voor elkaar krijgen. En daarom helpen we je hier graag bij. Een typische KEES-training met een beetje theorie en vooral veel zelf doen en terugkoppeling!

TRAINER
Deze training wordt gegeven door Charlotte Leemans. Als projectleider van de landelijke VoorleesExpress groeide haar liefde voor vrijwilligers. Charlotte werkt nu als freelance communicatieadviseur en copywriter voor zeer diverse opdrachtgevers, van bibliotheek en Stichting Lezen & Schrijven tot autoleasebedrijf. Ook als schrijven niet je favoriete bezigheid is, gaan haar praktische handvatten je zeker helpen!

 

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > KEES > Helder schrijven
Over KEES
STICHTING KEES

Ben je vrijwilliger in de culturele sector of wil je dat graag worden, dan zit je goed bij KEES. We doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk nog leuker en leerzamer te maken. Vrijwilligers investeren veel tijd in festivals, poppodia, musea en andere culturele organisaties en KEES doet graag iets terug. Behalve (gratis) trainingen geven we bijvoorbeeld cadeautjes weg. In de KEES-vacaturebank vind je vrijwilligerswerk in kunst en cultuur. Soms gaan we ook met ons eigen KEES-vrijwilligersteam aan de slag, bijvoorbeeld op Bevrijdingsfestival Utrecht en straat- en locatietheaterfestival Spoffin in Amersfoort.

Een gezellige indruk van onze organisatie krijgen? Kijk rond op onze website.
Dit is een verleden workshop.3 plaatsen over.
#26196
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KEES/activiteiten/Helder-schrijven/26196 om je aan te melden