Skip Navigation

KEES

Non-profit

Over ons

STICHTING KEES

Ben je vrijwilliger in de culturele sector of wil je dat graag worden, dan zit je goed bij KEES. We doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk nog leuker en leerzamer te maken...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

EHBO voor festivalvrijwilligers

Workshop · 10 jul 2017, 19:30 - 22:00
Bouwstraat 55, 3572 ST Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.15 plaatsen over.
#26029
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KEES/activiteiten/EHBO-voor-festivalvrijwilligers/26029 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Je bent dit festivalseizoen werkzaam als vrijwilliger. Het is een warme zomerdag, het bier vloeit rijkelijk en iedereen is blij. Maar dan valt er een bezoeker voor je neus flauw. Je ziet zo snel geen collega-crewlid of professioneel EHBO’er en denkt: 'HELP! Wat moet ik (ook alweer) doen?' 

De gratis training 'E.H.B.O voor festivalvrijwilligers' is de ideale opfriscursus. Ook als er nog niets op te frissen valt. Tijdens de training krijg je praktische info over hoe je (als vrijwilliger) moet handelen bij een klein incident. En natuurlijk ga je zelf ook aan de slag. We gaan op een ongedwongen manier oefenen met het verbinden van wonden, reanimatie en de stabiele zijligging. En natuurlijk ontbreekt ook het thema drank & drugs niet. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een bezoeker onder invloed? 

Trainer
De training wordt gegeven door Thierry de Vlieg. Hij is een bevoegd EHBO docent (http://firstaidacademy.org) en je ziet hem vaak op festivals als EHBOer. Met zijn jarenlange ervaring heeft hij al een hoop voorbij zien komen en daarom kan hij je ook alles vertellen wat je moet weten!

Let op: alhoewel deze training wordt gegeven door professionals is dit geen officiële E.H.B.O cursus. 

Hoe kom ik er?
Utrecht > Aanmeldingen voor workshops > KEES > EHBO voor festivalvrijwilligers
Over KEES
STICHTING KEES

Ben je vrijwilliger in de culturele sector of wil je dat graag worden, dan zit je goed bij KEES. We doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk nog leuker en leerzamer te maken. Vrijwilligers investeren veel tijd in festivals, poppodia, musea en andere culturele organisaties en KEES doet graag iets terug. Behalve (gratis) trainingen geven we bijvoorbeeld cadeautjes weg. In de KEES-vacaturebank vind je vrijwilligerswerk in kunst en cultuur. Soms gaan we ook met ons eigen KEES-vrijwilligersteam aan de slag, bijvoorbeeld op Bevrijdingsfestival Utrecht en straat- en locatietheaterfestival Spoffin in Amersfoort.

Een gezellige indruk van onze organisatie krijgen? Kijk rond op onze website.
Dit is een verleden workshop.15 plaatsen over.
#26029
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KEES/activiteiten/EHBO-voor-festivalvrijwilligers/26029 om je aan te melden