Skip Navigation

KEES

Non-profit

Over ons

STICHTING KEES

Ben je vrijwilliger in de culturele sector of wil je dat graag worden, dan zit je goed bij KEES. We doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk nog leuker en leerzamer te maken...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Denktank

Vacature · 2–4 uur/week
Utrecht, Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#23308
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KEES/activiteiten/Denktank/23308 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving
KEES zoekt vrijwilligers uit de culturele sector die met ons mee willen denken over de toekomst van KEES. Welke kennis heb je nodig om als vrijwilliger goed te functioneren? Wat zou je graag willen leren? Wat mis je nu in het aanbod van KEES? Wil je mee praten? Dan horen we graag van je!
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over KEES
STICHTING KEES

Ben je vrijwilliger in de culturele sector of wil je dat graag worden, dan zit je goed bij KEES. We doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk nog leuker en leerzamer te maken. Vrijwilligers investeren veel tijd in festivals, poppodia, musea en andere culturele organisaties en KEES doet graag iets terug. Behalve (gratis) trainingen geven we bijvoorbeeld cadeautjes weg. In de KEES-vacaturebank vind je vrijwilligerswerk in kunst en cultuur. Soms gaan we ook met ons eigen KEES-vrijwilligersteam aan de slag, bijvoorbeeld op Bevrijdingsfestival Utrecht en straat- en locatietheaterfestival Spoffin in Amersfoort.

Een gezellige indruk van onze organisatie krijgen? Kijk rond op onze website.
Deze vacature is verlopen
#23308
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KEES/activiteiten/Denktank/23308 om je aan te melden