Skip Navigation

KEES

Non-profit

Over ons

STICHTING KEES

Ben je vrijwilliger in de culturele sector of wil je dat graag worden, dan zit je goed bij KEES. We doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk nog leuker en leerzamer te maken...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Constructief Conflicteren

Workshop · 12 dec 2018, 19:30
3526 KS, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#26195
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KEES/activiteiten/Constructief-Conflicteren/26195 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Vrijwilliger zijn doe je voor de lol. Je werkt met fijne collega’s, in een prettige organisatie en met blije bezoekers. Toch? Of is het niet alleen rozegeur en maneschijn? Soms doen zich aanvaringen voor met iemand binnen de organisatie of krijg je te maken met een lastige bezoeker. Wat doe je dan?

CONSTRUCTIEF CONFLICTEREN
In deze training reiken we praktische handvatten aan die we met stukjes theorie onderbouwen. Je leert situaties herkennen en beïnvloeden. Een goede training voor iedereen die constructief leren omgaan met lastige situaties met collega’s en bezoekers.

TRAINER
Deze KEES-training wordt gegeven door Marjan Willemsen. Marjan heeft  ruime ervaring in het culturele veld als professional en als vrijwilliger. Als coach en trainer combineert ze praktische oefeningen met stukjes herkenbare theorie. In al haar trainingen werkt ze op basis van Ik OK, jij OK.

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > KEES > Constructief Conflicteren
Over KEES
STICHTING KEES

Ben je vrijwilliger in de culturele sector of wil je dat graag worden, dan zit je goed bij KEES. We doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk nog leuker en leerzamer te maken. Vrijwilligers investeren veel tijd in festivals, poppodia, musea en andere culturele organisaties en KEES doet graag iets terug. Behalve (gratis) trainingen geven we bijvoorbeeld cadeautjes weg. In de KEES-vacaturebank vind je vrijwilligerswerk in kunst en cultuur. Soms gaan we ook met ons eigen KEES-vrijwilligersteam aan de slag, bijvoorbeeld op Bevrijdingsfestival Utrecht en straat- en locatietheaterfestival Spoffin in Amersfoort.

Een gezellige indruk van onze organisatie krijgen? Kijk rond op onze website.
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#26195
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KEES/activiteiten/Constructief-Conflicteren/26195 om je aan te melden