Skip Navigation

KEES

Non-profit

Over ons

STICHTING KEES

Ben je vrijwilliger in de culturele sector of wil je dat graag worden, dan zit je goed bij KEES. We doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk nog leuker en leerzamer te maken ...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Bevrijdingsfestival Utrecht 2018

6–20 uur/week
Europalaan 2, 3526 KS Utrecht, Netherlands
Festival
Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deze vacature is verlopen


Deel activiteit
#25514
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KEES/activiteiten/Bevrijdingsfestival-Utrecht-2018/25514 om je aan te melden
SamenvattingZorg jij ervoor dat de bezoekers onbezorgd de vrijheid kunnen vieren? Wordt vrijwilliger op Bevrijdingsfestival Utrecht 2018.
Uitgebreide omschrijving

Op 5 mei de vrijheid vieren met een hecht en gezellig vrijwilligersteam? Ervaring opdoen tijdens een van de grootste Bevrijdingsfestivals van Nederland met ruim 45.000 bezoekers? Klinkt goed toch! Sluit je dan aan bij de BFU-crew om van Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 een succes te maken.

En bonus, je bent dan automatisch deel van de KEES-crew! KEES verzorgt sinds 2015 de vrijwilligerscoördinatie van Bevrijdingsfestival Utrecht (BFU). Op het festival helpen bijna 400 vrijwilligers, waarvan KEES er ruim 200 werft, selecteert en roosters. Zij bemannen o.a. twee exclusieve KEES-barren, helpen met op- en afbouw, crewcatering en muntverkoop. Klaar met je dienst? Tijd om van het festival te genieten, waar o.a. Roxeanne Hazes en Fedde Le Grand op het podium zullen staan! 

Wat krijg je van ons?

Je bent onderdeel van de crew van een van de grootste muziekfestivals van Utrecht;
Een uniek kijkje achter de (letterlijke) schermen;
Je doet relevante werkervaring op in de culturele sector;
Je leert veel nieuwe, gezellige mensen kennen;
Je krijgt deskundige begeleiding door professionals uit het culturele veld, met liefde voor vrijwilligers;
Koffie, thee en fris en een lekkere lunch of diner tijdens je dienst;
Voor en na je dienst heb je alle tijd om van het festival te genieten.

Wat verwachten we van jou?

Je bent beschikbaar op 5 mei 2018;
Je werkt 1 dienst van ongeveer 6 uur;
Je hebt een goede inzet, jij bent tenslotte het visitekaartje van het festival;
Je bent flexibel met een gastvrije houding;
Jouw aanwezigheid bij de vrijwilligersbijeenkomst.

Aanmelden kan via onderstaande roze knop.

De functies

KEES-bar

Ben je een echte teamplayer en houd je van aanpakken? Kom knallen achter één van de twee gezellige KEES-barren! Tijdens BFU gaan er liters bier, cola en wijn doorheen. Dat kan alleen als we zo gestroomlijnd mogelijk werken. Tijdens de bardienst kun je voor of achter komen te staan. Voor neem je bestellingen op, geef je drankjes uit en in je de muntjes. Achter tap je biertjes, schenk je de cola of vul je de koelkast aan. Op die manier is er voor iedereen een plekje in dit team, ook voor mensen zonder ervaring!

Psst. dit jaar word je als bar-vrijwilliger altijd (samen met je vrienden) ingedeeld bij een KEES-bar!

Muntverkoop

Kom je graag in contact met bezoekers, ben je goed met cijfers en heb je zin om hard te werken? Sluit je dan aan bij de het muntverkoopteam. Bezoekers betalen op het terrein met munten, deze kopen ze bij jou.

Bouw & Breek

Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je niet bang om vies te worden? Versterk dan het Bouw & Breekteam! Dit team bouwt, onder goede begeleiding van professionele en gezellige producenten, Park Transwijk binnen enkele dagen om tot een prachtige festivallocatie. Na afloop levert het team het festivalterrein weer op alsof er nooit iets gebeurd is.

Accreditatie

Bands, crewleden en vrijwilligers melden zich bij jou om op het terrein backstage te mogen. Je voorziet iedereen van de juiste informatie en spullen, zoals consumptiemunten en polsbandjes.

Crew Catering

Maak je graag mensen blij met een lekker hapje en een drankje? Als deel van het Crewcatering-team ga jij hiervoor zorgen! Samen met de BFU-cateraar zorg je voor de volle magen van crew en artiesten. Een dankbare taak, want de liefde van een festivalcrewmember gaat door de maag! Steek je handen uit je mouwen bij het Crewcatering-team!

Flex

De naam zegt het al: Flex! Team Flex is er voor de spontane klussen want zelfs met een waterdichte voorbereiding gebeurt er altijd wel iets wat niet te voorzien is. Manusje van alles en  reddende engel spelen tijdens BFU 2018? Kom flexwerken!

Informatiestand

Bezoekers van het Bevrijdingsfestival kunnen nog weleens vragen hebben. Jij bent de informatieheld die deze vragen beantwoordt in het Informatiestand-team! De informatiestand is daarnaast een meetingpoint voor kinderen en hun ouders. Ben jij sociaal, gastvrij en behulpzaam? Dan zoeken we jou!

Kinderfestival

Kun jij goed met kinderen overweg en help je ze graag? Dan past de functie van kinderfestivalbegeleider bij jou. Op het kinderfestival zijn er allerlei leuke kinderactiviteiten. Je begeleidt acts of helpt met het strikken van veters. Klinkt dit als K3-muziek in de oren? Kom ons helpen bij het kinderfestival.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > KEES > Bevrijdingsfestival Utrecht 2018
Workshops die je misschien ook interessant vindt
Apr14
Nieuw
Mrt11
Nieuw
Workshop · 11 mrt, 19:00 - 21:00
Utrecht
'Ik wil mooie zinnen maken!' Geplaatst door Taal Doet Meer
Apr22
Nieuw
Workshop · 22 apr, 19:00 - 21:30
Utrecht
Interculturele communicatieGeplaatst door Taal Doet Meer
Apr28
Workshop · 28 apr, 19:30 - 22:00
Vanuit huis
Dialoog begeleidenWil je online dialogen leren begeleiden? Meer weten over de waarderende dialoogmethodiek en de fasen van een gesprek? Schrijf je in voor deze workshop!Geplaatst door Utrecht in Dialoog
Activiteiten die je misschien ook interessant vindt
4–8 uur/week
Utrecht
GardenersWe are looking for people who like to help with gardening for 2 hours per week. A little garden experience is nice, but not so good!Geplaatst door Bij Bosshardt Zuilen
4–20 uur/week
De Meern
Kom je onze deelnemers helpen, om samen de afwas te doen?In restaurant bakkerij Brazzerie, zoeken we iemand die samen met een deelnemer van de dagbesteding de afwas kan doen.Geplaatst door Abrona dagbesteding Utrecht
2–4 uur/week
Utrecht
Ochtend-/avondvrijwilliger bij de daklozenopvangKom ons team versterken in de ochtend bij het ontbijt of 's avonds. Geplaatst door Stichting De Tussenvoorziening
6–7 uur/week
Utrecht
Muziektent De Klanksteen zoekt vrijwilligers.Houd jij van muziek en cultuur en wil je graag mee helpen om onze festiviteiten tot een succes te maken. Meld je dan aan bij Stichting De Klanksteen!Geplaatst door Stichting De Klanksteen
5–8 uur/week
Vleuten
Zorgvrijwilligers (zorgervaring niet nodig) Johannes Hospitium VleutenBen je zorgzaam ingesteld en draai je je hand niet om voor praktisch werk? Kom onze verpleegkundigen helpen bij de zorg aan de gasten.Geplaatst door Johannes Hospitium Vleuten
1–2 uur/week
De Bilt
Ontwerper flyersOntwerpen van flyers voor aankomende evenementen. Zowel in het Nederlands als in het Spaans.Geplaatst door Stichting Casa Latina
Over KEES
STICHTING KEES

Ben je vrijwilliger in de culturele sector of wil je dat graag worden, dan zit je goed bij KEES. We doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk nog leuker en leerzamer te maken. Vrijwilligers investeren veel tijd in festivals, poppodia, musea en andere culturele organisaties en KEES doet graag iets terug. Behalve (gratis) trainingen geven we bijvoorbeeld cadeautjes weg. In de KEES-vacaturebank vind je vrijwilligerswerk in kunst en cultuur. Soms gaan we ook met ons eigen KEES-vrijwilligersteam aan de slag, bijvoorbeeld op Bevrijdingsfestival Utrecht en straat- en locatietheaterfestival Spoffin in Amersfoort.

Een gezellige indruk van onze organisatie krijgen? Kijk rond op onze website.
Deze vacature is verlopen


Deel activiteit
#25514
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KEES/activiteiten/Bevrijdingsfestival-Utrecht-2018/25514 om je aan te melden