Skip Navigation

KC Weltevreden

Non-profit

Over ons

Kindercentrum Weltevreden is een antroposofische kinderopvang en biedt plek aan kinderen van 3 maanden tot 13 jaar waarbij zij in een veilige, sfeervolle en stimulerende omgeving de dag kunnen...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Vrijwilliger voor antroposofische buitenschoolse opvang Utrecht centrum

Vacature · 4–16 uur/week
Maliebaan 56, 3581 CT Utrecht, Netherlands
OnderwijsCoachingJeugdwerkToezichtBuitenAnder werkBegeleidingSociaal contactOndersteunend werk
TeamworkLuisterenPraten met anderenNederlandsCreatief
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#24517
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KC-Weltevreden/activiteiten/Vrijwilliger-voor-antroposofische-buitenschoolse-opvang-Utrecht-centrum/24517 om je aan te melden
SamenvattingWij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die graag met kinderen werkt op een antroposofische BSO
Uitgebreide omschrijving

Voor de buitenschoolse opvang van de Vrije school Utrecht zijn we opzoek naar versterking van het team. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag komen de kinderen na school tijd naar onze BSO Maliebaan (gevestigd in de school locatie Maliebaan) waar we samen eten en leuke activiteiten ondernemen. We zoeken een vrijwilliger die het leuk vind om met kinderen te werken in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Je hebt daarbij de keuze uit de verschillende doelgroepen: jong/midden/oud. Je ondersteund de medewerkers en de kinderen gedurende de middag bij de verzorgende/ huishoudelijke taken zoals schoonmaken, opruimen en bij algemene pedagogische taken zoals overzicht houden op de kinderen bij het buiten spelen, individuele aandacht geven en de activiteiten mee begeleiden. 

Omdat wij de beleving van de natuur en creativiteit hoog in het vaandel hebben staan is het een pre als je daar ook van houdt. 

Wij bieden jou een plek met een betrokken team, waarbij je, als je dat wenst, geintroduceerd wordt in de antroposofische visie en aanreikingen krijgt in het werken met kinderen en bij het begeleiden van activiteiten. 

Spreekt de combinatie creativiteit, natuur en werken met kinderen je aan neem en ben je nieuwsgierig wat antroposofie daarin voor meerwaarde heeft? Neem dan zeker contact met ons op! 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > KC Weltevreden > Vrijwilliger voor antroposofische buitenschoolse opvang Utrecht centrum
Over KC Weltevreden
Kindercentrum Weltevreden is een antroposofische kinderopvang en biedt plek aan kinderen van 3 maanden tot 13 jaar waarbij zij in een veilige, sfeervolle en stimulerende omgeving de dag kunnen doorbrengen.

Kindercentrum Weltevreden
De baby en peutergroepen zijn gevestigd in Het Zonnewiel, vrije school de Bilt, Weltevreden 6, De Bilt. We verzorgen buitenschoolseopvang voor de kinderen van Het Zonnewiel, vrije school de Bilt en voor de kinderen van de Vrije school Utrecht op de locatie Maliebaan en Leidsche Rijn.
·
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#24517
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KC-Weltevreden/activiteiten/Vrijwilliger-voor-antroposofische-buitenschoolse-opvang-Utrecht-centrum/24517 om je aan te melden