Skip Navigation

KC Weltevreden

Non-profit

Over ons

Kindercentrum Weltevreden is een antroposofische kinderopvang en biedt plek aan kinderen van 3 maanden tot 13 jaar waarbij zij in een veilige, sfeervolle en stimulerende omgeving de dag kunnen...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Vrijwilliger antroposofische buitenschoolse opvang in de Bilt

Vacature · 4–8 uur/week
Voordorpsedijk, 3737 BL Groenekan, Netherlands
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#24974
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KC-Weltevreden/activiteiten/Vrijwilliger-antroposofische-buitenschoolse-opvang-in-de-Bilt/24974 om je aan te melden
SamenvattingWerken met kinderen van 4 tot 12 op antroposofische basis na school. Keuze uit meelopen bij de doelgroep jong/midden/oud.
Uitgebreide omschrijving

Voor de buitenschoolse opvang van de vrije school het Zonnewiel in de Bilt zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om elke maandag en dinsdag te assisteren bij de opvang van de kinderen. Tussen 13.30 en 18.00. De kinderen komen na schooltijd naar onze BSO Voordorpsedijk, waar we samen eten en activiteiten ondernemen. De pedagogisch medewerkers zorgen voor veiligheid, structuur, omhulling en uitdaging.

Wij bieden jou een betrokken team, die indien gewenst je introduceert in de antroposofie en aanreikingen kan geven in het werken met kinderen en bij het begeleiden van activiteiten. 

Spreekt antroposofisch en natuurlijk werken met kinderen je aan neem dan zeker even contact met ons op. Je hoeft daarin geen ervaring te hebben, interesse zou fijn zijn. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Groenekan > Groenekan Activiteiten > KC Weltevreden > Vrijwilliger antroposofische buitenschoolse opvang in de Bilt
Over KC Weltevreden
Kindercentrum Weltevreden is een antroposofische kinderopvang en biedt plek aan kinderen van 3 maanden tot 13 jaar waarbij zij in een veilige, sfeervolle en stimulerende omgeving de dag kunnen doorbrengen.

Kindercentrum Weltevreden
De baby en peutergroepen zijn gevestigd in Het Zonnewiel, vrije school de Bilt, Weltevreden 6, De Bilt. We verzorgen buitenschoolseopvang voor de kinderen van Het Zonnewiel, vrije school de Bilt en voor de kinderen van de Vrije school Utrecht op de locatie Maliebaan en Leidsche Rijn.
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#24974
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/KC-Weltevreden/activiteiten/Vrijwilliger-antroposofische-buitenschoolse-opvang-in-de-Bilt/24974 om je aan te melden