Skip Navigation
Over ons

De Wijkplaats is een laagdrempelige gastvrije ontmoetingsplek in de wijk Lombok, een veelkleurige wijk in Utrecht, waar mensen van verschillende komaf naast elkaar leven. De Wijkplaats is een uiting...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Kok gezocht voor buurthuis Lombok

Vacature · Flexibel
3531 SE, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Catering
Deze vacature is verlopen
#25639
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Inloopcentrum-de-Wijkplaats/activiteiten/Kok-gezocht-voor-buurthuis-Lombok/25639 om je aan te melden
SamenvattingEens in de maand (of in overleg minder) koken voor een gezellige groep mensen, die al jaren bij elkaar komt, in een buurthuisje in Lombok.
Uitgebreide omschrijving

Vanaf januari 2020 zoeken we, voor de woensdagavond-eetgroep, een kok die het leuk vindt om voor een groep van ongeveer 25 personen te koken. Je hebt een ruime keuken tot je beschikking. Er zijn vrijwilligers die het werk rondom de maaltijd doen, dus de kok hoeft alleen voor het eten te zorgen. Je doet zelf de boodschappen. Om zes gaan we eten, meestal is dat een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Eens in de vier, vijf weken heb je, op de woensdag, een kookbeurt. Je kunt zelf aangeven wanneer je wilt. 

De meeste deelenemers aan de eetgroep eten al jaren mee, het is een trouwe, gezellige groep die van de Hollandse pot houdt maar ook wel eens over de grens wil eten. Het hoeft geen haute cuisine te zijn, smakelijk en voedzaam is het belangrijkst.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Inloopcentrum de Wijkplaats
De Wijkplaats is een laagdrempelige gastvrije ontmoetingsplek in de wijk Lombok, een veelkleurige wijk in Utrecht, waar mensen van verschillende komaf naast elkaar leven. De Wijkplaats is een uiting van het kerk- en buurtwerk in Utrecht-West en is in principe open voor alle buurtbewoners.

De doelstelling van De Wijkplaats: Het scheppen van mogelijkheden voor ontmoeting van mensen: Present zijn, ontmoeting en dialoog zijn daarbij de sleutelwoorden.
Deze vacature is verlopen
#25639
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Inloopcentrum-de-Wijkplaats/activiteiten/Kok-gezocht-voor-buurthuis-Lombok/25639 om je aan te melden