Skip Navigation
Over ons

De Wijkplaats is een laagdrempelige gastvrije ontmoetingsplek in de wijk Lombok, een veelkleurige wijk in Utrecht, waar mensen van verschillende komaf naast elkaar leven. De Wijkplaats is een uiting...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Handwerker gezocht!

Vacature · 2–4 uur/week
3531 SE, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Creatief
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#24146
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Inloopcentrum-de-Wijkplaats/activiteiten/Handwerker-gezocht/24146 om je aan te melden
SamenvattingBen jij de creatieveling die wij nodig hebben om ons handwerkgroepje tot artistieke hoogtepunten te verleiden? Dan zoeken we jou!
Uitgebreide omschrijving

Een groepje dames komt op donderdagochtend samen in de Wijkplaats, een buurthuisje in Lombok, om samen te handwerken. Voor deze handwerkgroep zoeken we een creatieveling die het leuk vindt om mee te handwerken en tegelijk met de dames een nieuw handwerkprojectje op te zetten.

Vorig jaar hebben de dames met elkaar een prachtig wandkleed gemaakt en graag zouden ze weer zoiets oppakken. Maar daar hebben we wel hulp voor nodig van iemand die ervaring heeft met naald en draad en creatieve ideeen heeft. Heeft u daar zin en tijd voor?

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Inloopcentrum de Wijkplaats
De Wijkplaats is een laagdrempelige gastvrije ontmoetingsplek in de wijk Lombok, een veelkleurige wijk in Utrecht, waar mensen van verschillende komaf naast elkaar leven. De Wijkplaats is een uiting van het kerk- en buurtwerk in Utrecht-West en is in principe open voor alle buurtbewoners.

De doelstelling van De Wijkplaats: Het scheppen van mogelijkheden voor ontmoeting van mensen: Present zijn, ontmoeting en dialoog zijn daarbij de sleutelwoorden.
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#24146
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Inloopcentrum-de-Wijkplaats/activiteiten/Handwerker-gezocht/24146 om je aan te melden