Skip Navigation
Over ons

De Wijkplaats is een laagdrempelige gastvrije ontmoetingsplek in de wijk Lombok, een veelkleurige wijk in Utrecht, waar mensen van verschillende komaf naast elkaar leven. De Wijkplaats is een uiting...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Coordinator deelnemers uitgiftepunt Lombok

Vacature · 8–10 uur/week
Johannes Camphuysstraat 101, 3531 SE Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25135
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Inloopcentrum-de-Wijkplaats/activiteiten/Coordinator-deelnemers-uitgiftepunt-Lombok/25135 om je aan te melden
SamenvattingCoordinator deelnemers uitgiftepunt Lombok
Uitgebreide omschrijving

In de Wijkplaats is de Voedselbank Lombok ook gehuisvest. Naast voedselpakketten wil de VoedselbankPlus ook sociaal-juridische hulp bieden.  Lombok heeft uitgifte op donderdag. 

Functieomschrijving
Voor de VoedselbankPLUS Lombok werken wij met 2 coordinatoren. Zij kunnen elkaar opvangen in geval van ziekte en vakantie, maar ook de verantwoordelijkheden delen. Inzet per coördinator is per week ongeveer 8 – 10 uur.

Taken coördinator Deelnemers:

Als coördinator deelnemers ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het uitgiftepunt met betrekking tot de deelnemers. Je dient als aanspreekpunt voor deelnemers, voert intake en exit gesprekken met deelnemers en registreert gegevens (NAW gegevens, datum start en uitstroom) in Voedselbank.nu.

Je houdt de wekelijkse deelnemerslijsten en aanwezigheid van de deelnemers bij. Je wijst financieel vrijwilligers (maatjes) toe aan deelnemers en plant voortgangsgesprekken in. 

Daarnaast neem jij het besluit over doorgaan/stoppen van uitgeven voedselpakketten (op basis van advies financiële vrijwilligers) en communiceert dit aan de deelnemer.

Je houdt ook contact met organisaties mbt activiteiten voor deelnemers (oa Jarige Job, Speelgoedbank) en communiceert deze activiteiten aan deelnemers.

Je bent beschikbaar (telefonisch) voor aanmeldingen uit de wijk, en je hebt regelmatig overleg met financieel vrijwilligers ivm situatie van de deelnemers.

 

 

 

 

 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Inloopcentrum de Wijkplaats
De Wijkplaats is een laagdrempelige gastvrije ontmoetingsplek in de wijk Lombok, een veelkleurige wijk in Utrecht, waar mensen van verschillende komaf naast elkaar leven. De Wijkplaats is een uiting van het kerk- en buurtwerk in Utrecht-West en is in principe open voor alle buurtbewoners.

De doelstelling van De Wijkplaats: Het scheppen van mogelijkheden voor ontmoeting van mensen: Present zijn, ontmoeting en dialoog zijn daarbij de sleutelwoorden.
Deze vacature is verlopen
#25135
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Inloopcentrum-de-Wijkplaats/activiteiten/Coordinator-deelnemers-uitgiftepunt-Lombok/25135 om je aan te melden