Skip Navigation

IMPAKT

Non-profit

Over ons

Impakt biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context.

We onderzoeken vraagstukken op het snijvlak van...

Cultuur & KunstKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Wordt vrijwilliger bij het Impakt Festival !

Vacature · 2–10 uur/week
Lauwerecht 10, 3514 BB Utrecht, Netherlands
Rijden
Deze vacature is verlopen
#23332
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/IMPAKT/activiteiten/Wordt-vrijwilliger-bij-het-Impakt-Festival-/23332 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving
Stichting Impakt presenteert en stimuleert de meest vernieuwende audiovisuele kunst op verschillende live events, met als bruisend hoogtepunt het jaarlijkse Impakt Festival. In 2012 het Impakt Festival met het thema “No More Westerns” zal Impakt een blik werpen op het toekomstige medialandschap in de verschillende wereldculturen en de invloed die geopolitieke ontwikkelingen hierop hebben. Aan de hand van brutale extrapolaties, historische analyses, harmonische idealen en angstvisioenen en met bijdragen van correspondenten en deskundigen uit alle windstreken zal Impakt analyses aanbieden die misschien niet altijd wetenschappelijk accuraat zijn, maar wel tot denken aanzetten. Het festival zal plaatsvinden van 24 t/m 28 oktober 2012. We zoeken mensen die mee willen werken in de aanloop naar, tijdens en/of na het festival. Hierbij gaat het om hulp op de volgende vlakken: Bouwploeg Auto bestuurder / koeriersdienst Catering Pers-, gast en informatiebalie medewerker Promotie en distributie Merchandising Impakt hoofdkwartier ondersteuning Locatiemanager en Zaalwachten Productie assistentie Publieksonderzoeker Voor meer informatie en aanmelding kun je naar de website www.impakt.nl gaan, mailen naar [email protected] of bellen naar 030-2944493 en vragen naar Josja. Voor het aanvraagformulier, ga naar www.impakt.nl/volunteers.
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > IMPAKT > Wordt vrijwilliger bij het Impakt Festival !
Over IMPAKT
Impakt biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context.

We onderzoeken vraagstukken op het snijvlak van de maatschappij, digitale cultuur en media vanuit verschillende invalshoeken en disciplines, zoals kunst, wetenschap en technologie.

Ons voornaamste project is het jaarlijkse Impakt Festival, een vijfdaags multimedia evenement met tentoonstellingen, filmvertoningen, lezingen, paneldiscussies, performance, presentaties en artist talks op verschillende locaties in Utrecht.

Het festival van 2019 zal plaatsvindenvan 30 oktober - 3 november en zal als thema hebben: Speculative Interfaces. Curatoren Bárbara Perea, Marloes de Valk, en Jan Adriaans zullen de toekomst van de interface onderzoeken.

Wil jij deel uitmaken van een festival vol media, kunst, muziek, film en ontdekkingen? Er zijn verschillende functies die je kunt vervullen zowel voor, tijdens als na het festival.
Deze vacature is verlopen
#23332
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/IMPAKT/activiteiten/Wordt-vrijwilliger-bij-het-Impakt-Festival-/23332 om je aan te melden