Skip Navigation

IMPAKT

Non-profit

Over ons

Impakt biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context.

We onderzoeken vraagstukken op het snijvlak van...

Cultuur & KunstKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Operateurs techniek en stagehands gezocht!!!

Vacature · 1–12 uur/week
Theater Kikker, Ganzenmarkt 14, Utrecht, Utrecht 3512 GD, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#23934
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/IMPAKT/activiteiten/Operateurs-techniek-en-stagehands-gezocht/23934 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Operateur

Draai jij je hand niet om voor het bedienen van digitale filmprojectoren en kan jij goed zelfstandig te werk gaan? Dan is de functie van operateur zeker iets voor jou! Als operateur ben je medeverantwoordelijk voor het goede verloop van de audiovisuele programmering in Theater Kikker.

Stagehand

Hou je ervan om bezig te zijn met het verbouwen van het podium met diverse props? Dan is dit dé klus voor jou! Het is fijn om even lekker je verstand op nul te kunnen zetten en lekker bezig te zijn.

Wat krijg je hier voor terug?

Naast een unieke festivalervaring en eeuwige dank, biedt het Impakt Festival jou als vrijwilliger:

-Een waardevolle uitbreiding van je netwerk in de culturele sector met interessante mensen van verschillende nationaliteiten

-Een bijzondere praktijkervaring als onderdeel van de organisatie van een kunstfestival op verschillende locaties in de binnenstad van Utrecht

-Als je twee dagen of langer als vrijwilliger werkt krijg je een passe-partout voor alle dagen van het festival!

-Lunch en/of avondeten op de dagen dat je werkt

-Een exclusief festival t-shirt

-Reiskostenvergoeding!

Lijkt dit jou ook wat? Stuur dan een mail.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > IMPAKT > Operateurs techniek en stagehands gezocht!!!
Over IMPAKT
Impakt biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context.

We onderzoeken vraagstukken op het snijvlak van de maatschappij, digitale cultuur en media vanuit verschillende invalshoeken en disciplines, zoals kunst, wetenschap en technologie.

Ons voornaamste project is het jaarlijkse Impakt Festival, een vijfdaags multimedia evenement met tentoonstellingen, filmvertoningen, lezingen, paneldiscussies, performance, presentaties en artist talks op verschillende locaties in Utrecht.

Het festival van 2019 zal plaatsvindenvan 30 oktober - 3 november en zal als thema hebben: Speculative Interfaces. Curatoren Bárbara Perea, Marloes de Valk, en Jan Adriaans zullen de toekomst van de interface onderzoeken.

Wil jij deel uitmaken van een festival vol media, kunst, muziek, film en ontdekkingen? Er zijn verschillende functies die je kunt vervullen zowel voor, tijdens als na het festival.
Deze vacature is verlopen
#23934
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/IMPAKT/activiteiten/Operateurs-techniek-en-stagehands-gezocht/23934 om je aan te melden