Skip Navigation

IMPAKT

Non-profit

Over ons

Impakt biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context.

We onderzoeken vraagstukken op het snijvlak van...

Cultuur & KunstKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Met spoed gezocht: Expositie Coördinator

Vacature · 8–40 uur/week
Lange Nieuwstraat 4, 3512 PA Utrecht, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#23924
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/IMPAKT/activiteiten/Met-spoed-gezocht-Expositie-Coordinator/23924 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Impakt festival is op zeer korte termijn op zoek naar een expositie coördinator. Deze exposities met werken van verschillende kunstenaars staan in het teken van het thema van het festival, namelijk: Soft Machines. Worden machines intelligenter dan mensen? Kunnen ze hun empathische vermogens ontwikkelen? Volgen ze hun hart of hun hardware? En hoe worden wij als mens beïnvloed door onze intensieve relatie met computers? Op het Impakt Festival komen menselijke gevoelens en machines samen in de vorm van tentoonstellingen, film, muziek, lezingen en discussies.

Vanaf 17 oktober zoeken we een expositiecoördinator voor de expositie in Galerie Sleper. Vanaf 24 oktober komt hier de expositie in de Academiegalerie bij en vanaf 30 oktober de expositie in Fotodok.

Taken:
Als expositiecoördinator ben je verantwoordelijk voor de exposities van Impakt festival . Je opent en sluit de locatie(s), doet de kaartverkoop en voorziet de bezoekers van informatie. In het kort zorgt de expositiecoördinator ervoor dat alles goed verloopt op de locatie(s).

Werktijden:
Woensdag t/m Zondag van 11:45 – 18:00

Ben jij zelfstandig, enthousiast, oplossingsgericht en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En vind je het leuk om je in het onderwerp te verdiepen en mensen van informatie te voorzien? Meld je dan snel aan! 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over IMPAKT
Impakt biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context.

We onderzoeken vraagstukken op het snijvlak van de maatschappij, digitale cultuur en media vanuit verschillende invalshoeken en disciplines, zoals kunst, wetenschap en technologie.

Ons voornaamste project is het jaarlijkse Impakt Festival, een vijfdaags multimedia evenement met tentoonstellingen, filmvertoningen, lezingen, paneldiscussies, performance, presentaties en artist talks op verschillende locaties in Utrecht.

Het festival van 2019 zal plaatsvindenvan 30 oktober - 3 november en zal als thema hebben: Speculative Interfaces. Curatoren Bárbara Perea, Marloes de Valk, en Jan Adriaans zullen de toekomst van de interface onderzoeken.

Wil jij deel uitmaken van een festival vol media, kunst, muziek, film en ontdekkingen? Er zijn verschillende functies die je kunt vervullen zowel voor, tijdens als na het festival.
Deze vacature is verlopen
#23924
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/IMPAKT/activiteiten/Met-spoed-gezocht-Expositie-Coordinator/23924 om je aan te melden