Skip Navigation

IMPAKT

Non-profit

Over ons

Impakt biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context.

We onderzoeken vraagstukken op het snijvlak van...

Cultuur & KunstKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Impakt Festival zoekt vrijwilligers!

Vacature · 8–40 uur/week
Lauwerecht 10, 3514 BB Utrecht, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#23700
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/IMPAKT/activiteiten/Impakt-Festival-zoekt-vrijwilligers/23700 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Wil jij deel uitmaken van een festival vol media, kunst, muziek, film en ontdekkingen?

Het Impakt Festival 2014 vindt plaats van 19 oktober t/m 2 november in Utrecht en jij kan ons helpen! Er zijn verschillende functies die je kunt vervullen zowel voor, tijdens als na het festival zoals bijvoorbeeld servicemedewerker, productierunner, medewerker infromatiebalie. Wil je meer ervaring opdoen binnen de organisatie van een festival? Dan is een fulltime functie misschien iets voor jou. Bij deze functies krijg je meer verantwoordelijkheid, maar er wordt ook een grotere beschikbaarheid van je gevraagd. We zijn o.a. nog op zoek naar een productie assistent, een pr assistent, locatiemangagers en stagemanagers. Bekijk alle vrijwilligersfuncties op de website!

Wat krijg je hier voor terug? 
Naast een unieke festivalervaring en eeuwige dank, biedt het Impakt Festival jou als vrijwilliger:
- Een waardevolle uitbreiding van je netwerk in de culturele sector met interessante mensen van verschillende nationaliteiten
- Een bijzondere praktijkervaring als onderdeel van de organisatie van een kunstfestival op verschillende locaties in de binnenstad van Utrecht
- Een gratis festivalticket op een dag naar keuze. Als je drie dagen of langer als vrijwilliger werkt krijg je een passe-partout voor alle dagen van het festival!
- Lunch en avondeten op de dagen dat je werkt
- Een exclusief festival t-shirt

 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > IMPAKT > Impakt Festival zoekt vrijwilligers!
Over IMPAKT
Impakt biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context.

We onderzoeken vraagstukken op het snijvlak van de maatschappij, digitale cultuur en media vanuit verschillende invalshoeken en disciplines, zoals kunst, wetenschap en technologie.

Ons voornaamste project is het jaarlijkse Impakt Festival, een vijfdaags multimedia evenement met tentoonstellingen, filmvertoningen, lezingen, paneldiscussies, performance, presentaties en artist talks op verschillende locaties in Utrecht.

Het festival van 2019 zal plaatsvindenvan 30 oktober - 3 november en zal als thema hebben: Speculative Interfaces. Curatoren Bárbara Perea, Marloes de Valk, en Jan Adriaans zullen de toekomst van de interface onderzoeken.

Wil jij deel uitmaken van een festival vol media, kunst, muziek, film en ontdekkingen? Er zijn verschillende functies die je kunt vervullen zowel voor, tijdens als na het festival.
Deze vacature is verlopen
#23700
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/IMPAKT/activiteiten/Impakt-Festival-zoekt-vrijwilligers/23700 om je aan te melden