Skip Navigation

IMPAKT

Non-profit

Over ons

Impakt biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context.

We onderzoeken vraagstukken op het snijvlak van...

Cultuur & KunstKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Impakt Festival 2019 zoekt vrijwilligers!

Vacature · 10–20 uur/week
Lange Nieuwstraat, Lange Nieuwstraat, Utrecht, Utrecht 3512 PE, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#24895
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/IMPAKT/activiteiten/Impakt-Festival-2019-zoekt-vrijwilligers/24895 om je aan te melden
SamenvattingMedia, Art & Technology Festival Impakt 2019 "Speculative Interfaces" zoekt vrijwilligers voor flex- en fulltime-functies in Utrecht.
Uitgebreide omschrijving

Wil jij deel uitmaken van een festival vol media, kunst, muziek, film en ontdekkingen?
Het Impakt Festival 2019 vindt plaats van 30 oktober t/m 3 november in Utrecht en jij kan ons helpen!

Het thema is "Speculative Interfaces": Welke nieuwe mogelijkheden ontstaan er als we dankzij de ontwikkeling van de interfaces makkelijker en efficiënter kunnen communiceren met technologie? En wat gebeurt er als interfaces steeds meer geïntegreerd worden in ons lichaam, onzichtbaar worden en met ons versmelten? Een internationale line-up van sprekers, optredens, denkers, kunstenaars, ontwerpers en technologen bekijken welke invloed de interface van de toekomst zal hebben op de menselijke autonomie, samenleving en machtsstructuren.

Wil je part van deze internationale event worden? Wil je meer ervaring opdoen binnen de organisatie van een festival? Er zijn verschillende functies die je kunt vervullen zowel voor, tijdens als na het festival zoals bijvoorbeeld servicemedewerker, productierunner, hospitality, ticketing, builder, en andere flex- en fulltime-functies. Bekijk alle vrijwilligersfuncties op de website!

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > IMPAKT > Impakt Festival 2019 zoekt vrijwilligers!
Over IMPAKT
Impakt biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context.

We onderzoeken vraagstukken op het snijvlak van de maatschappij, digitale cultuur en media vanuit verschillende invalshoeken en disciplines, zoals kunst, wetenschap en technologie.

Ons voornaamste project is het jaarlijkse Impakt Festival, een vijfdaags multimedia evenement met tentoonstellingen, filmvertoningen, lezingen, paneldiscussies, performance, presentaties en artist talks op verschillende locaties in Utrecht.

Het festival van 2019 zal plaatsvindenvan 30 oktober - 3 november en zal als thema hebben: Speculative Interfaces. Curatoren Bárbara Perea, Marloes de Valk, en Jan Adriaans zullen de toekomst van de interface onderzoeken.

Wil jij deel uitmaken van een festival vol media, kunst, muziek, film en ontdekkingen? Er zijn verschillende functies die je kunt vervullen zowel voor, tijdens als na het festival.
Deze vacature is verlopen
#24895
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/IMPAKT/activiteiten/Impakt-Festival-2019-zoekt-vrijwilligers/24895 om je aan te melden