Skip Navigation

IMPAKT

Non-profit

Over ons

Impakt biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context.

We onderzoeken vraagstukken op het snijvlak van...

Cultuur & KunstKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Impakt Festival 2018 zoekt vrijwilligers!

Vacature · 10–20 uur/week
Lange Nieuwstraat, Lange Nieuwstraat, Utrecht, Utrecht 3512 PE, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#25656
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/IMPAKT/activiteiten/Impakt-Festival-2018-zoekt-vrijwilligers/25656 om je aan te melden
SamenvattingMedia, Art & Technology Festival Impakt 2018 "Algorithmic Superstructures" zoekt vrijwilligers voor flex- en fulltime-functies in Utrecht.
Uitgebreide omschrijving

Wil jij deel uitmaken van een festival vol media, kunst, muziek, film en ontdekkingen?
Het Impakt Festival 2018 vindt plaats van 24 oktober t/m 28 oktober in Utrecht en jij kan ons helpen!

Het thema is "Algorithmic Superstructures": Algoritmische superstructuren kijken mee over je schouder. Ze bewegen als jij beweegt, bepalen wat je ziet, anticiperen op je verlangens en vormen de realiteit om je heen. Hoe is het zo ver gekomen en waarom hebben we het niet opgemerkt? Een internationale line-up van sprekers, optredens, denkers, kunstenaars, ontwerpers en technologen bekijken hoe de architectuur van de algoritmische machtsstructuren werkt. Welke verborgen werkelijkheden en nieuwe denkbeelden leggen algoritmische superstructuren bloot in het post-truth-tijdperk?

Wil je part van deze internationale event worden? Wil je meer ervaring opdoen binnen de organisatie van een festival? Er zijn verschillende functies die je kunt vervullen zowel voor, tijdens als na het festival zoals bijvoorbeeld servicemedewerker, productierunner, hospitality, ticketing, builder, en andere flex- en fulltime-functies. Bekijk alle vrijwilligersfuncties op de website!

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > IMPAKT > Impakt Festival 2018 zoekt vrijwilligers!
Over IMPAKT
Impakt biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context.

We onderzoeken vraagstukken op het snijvlak van de maatschappij, digitale cultuur en media vanuit verschillende invalshoeken en disciplines, zoals kunst, wetenschap en technologie.

Ons voornaamste project is het jaarlijkse Impakt Festival, een vijfdaags multimedia evenement met tentoonstellingen, filmvertoningen, lezingen, paneldiscussies, performance, presentaties en artist talks op verschillende locaties in Utrecht.

Het festival van 2019 zal plaatsvindenvan 30 oktober - 3 november en zal als thema hebben: Speculative Interfaces. Curatoren Bárbara Perea, Marloes de Valk, en Jan Adriaans zullen de toekomst van de interface onderzoeken.

Wil jij deel uitmaken van een festival vol media, kunst, muziek, film en ontdekkingen? Er zijn verschillende functies die je kunt vervullen zowel voor, tijdens als na het festival.
Deze vacature is verlopen
#25656
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/IMPAKT/activiteiten/Impakt-Festival-2018-zoekt-vrijwilligers/25656 om je aan te melden