Skip Navigation

IMPAKT

Non-profit

Over ons

Impakt biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context.

We onderzoeken vraagstukken op het snijvlak van...

Cultuur & KunstKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Impakt Festival 2017 zoekt vrijwilligers!

Vacature · 10–20 uur/week
Lauwerecht 10, 3514 BB Utrecht, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#25466
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/IMPAKT/activiteiten/Impakt-Festival-2017-zoekt-vrijwilligers/25466 om je aan te melden
SamenvattingMedia, Art & Technology Festival Impakt 2017 "Haunted Machines & Wicked Problems" zoekt vrijwilligers voor flex- en fulltime-functies in Utrecht.
Uitgebreide omschrijving

Wil jij deel uitmaken van een festival vol media, kunst, muziek, film en ontdekkingen?
Het Impakt Festival 2017 vindt plaats van 25 oktober t/m 29 oktober in Utrecht en jij kan ons helpen!

Het thema is "Haunted Machines & Wicked Probelms": Impakt Festival gaat op zoek naar de relatie tussen technologie, religie, magie en het occulte. Door middel van het kader van mythologie, magie en monsters, zal een internationale line-up van sprekers, optredens, denkers, kunstenaars, ontwerpers en technologen bekijken hoe in magie, het spektakel gebruikt wordt om technische processen te verbergen; hoe in mythes we verhalen en narratieven bouwen om complexe technologie in de cultuur te assimileren; en hoe we monsters gebruiken wanneer dingen verkeerd gaan en mensen geschaad worden.

Wil je part van deze internationale event worden? Wil je meer ervaring opdoen binnen de organisatie van een festival? Er zijn verschillende functies die je kunt vervullen zowel voor, tijdens als na het festival zoals bijvoorbeeld servicemedewerker, productierunner, hospitality, ticketing, builder, en andere flex- en fulltime-functies. Bekijk alle vrijwilligersfuncties op de website!

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > IMPAKT > Impakt Festival 2017 zoekt vrijwilligers!
Over IMPAKT
Impakt biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context.

We onderzoeken vraagstukken op het snijvlak van de maatschappij, digitale cultuur en media vanuit verschillende invalshoeken en disciplines, zoals kunst, wetenschap en technologie.

Ons voornaamste project is het jaarlijkse Impakt Festival, een vijfdaags multimedia evenement met tentoonstellingen, filmvertoningen, lezingen, paneldiscussies, performance, presentaties en artist talks op verschillende locaties in Utrecht.

Het festival van 2019 zal plaatsvindenvan 30 oktober - 3 november en zal als thema hebben: Speculative Interfaces. Curatoren Bárbara Perea, Marloes de Valk, en Jan Adriaans zullen de toekomst van de interface onderzoeken.

Wil jij deel uitmaken van een festival vol media, kunst, muziek, film en ontdekkingen? Er zijn verschillende functies die je kunt vervullen zowel voor, tijdens als na het festival.
Deze vacature is verlopen
#25466
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/IMPAKT/activiteiten/Impakt-Festival-2017-zoekt-vrijwilligers/25466 om je aan te melden