Skip Navigation
Over ons

Humanitas: voor Utrechters door Utrechters

Wij hebben één belangrijk doel voor ogen: een Utrechter die zich even niet alleen redt brengen wij in contact met een stadsgenoot. Wij gaan ervan uit dat...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Mediacreator gezocht

Vacature · 1–3 uur/week
Christiaan Krammlaan 2, 3571 AX Utrecht, Netherlands
Sociale mediaMarketing & CommunicatieDesignSociaal contact
#26927
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Humanitas-Utrecht1/activiteiten/Mediacreator-gezocht/26927 om je aan te melden
SamenvattingWe hebben veel verhalen te vertellen en bij die verhalen horen mooie foto’s. Want een beeld zegt meer dan duizend woorden.
Uitgebreide omschrijving

We hebben veel verhalen te vertellen en bij die verhalen horen mooie foto’s. Want een beeld zegt meer dan duizend woorden.


Als mediacreator ga jij voor ons op pad om foto’s te maken. Soms hebben we een specifieke foto nodig van bijvoorbeeld een training. En soms weten we niet zo goed wat voor beeld we willen en vertrouwen we dus liever op jouw (foto)inspiratie.


Je kunt hier je creativiteit helemaal in kwijt! En als je het leuk vindt om de foto’s verder vorm te geven, dan kan dat ook. Bijvoorbeeld met ons CanvaPro account. 


Mediacreator kun je bij ons doen als onderdeel van de MDT-reis. Dit betekent dat naast het fotograferen voor de afdeling Utrecht en Heuvelrug, je met andere enthousiaste jongeren aan de slag gaat met je persoonlijke ontwikkeling. Zo ontdek je met de talentenscan wie je bent en waar nu echt je talenten liggen. En er zijn nog vele andere toffe trainingen die je naar jouw smaak kunt kiezen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Humanitas Utrecht
Humanitas: voor Utrechters door Utrechters

Wij hebben één belangrijk doel voor ogen: een Utrechter die zich even niet alleen redt brengen wij in contact met een stadsgenoot. Wij gaan ervan uit dat als wij de kennis, kracht en kunde bij elkaar brengen, die Utrechter daarna weer zelf verder kan.

Soms heeft iemand even niet de capaciteit het eigen leven in te richten. Soms ontbreekt even de mogelijkheid daartoe. Humanitas Utrecht is er om die mensen tijdelijk een steuntje in de rug te geven en ze de gereedschappen aan te reiken waarmee ze zelf hun problemen kunnen aanpakken. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen hieraan zoveel zelfvertrouwen ontlenen dat ze in de toekomst ook steeds beter voor zichzelf kunnen zorgen.

Het gereedschap dat onze vrijwilligers meenemen is divers; overzicht in de administratie, het verwerken van het verlies van een dierbare, of het beter leren van de Nederlandse taal. In al onze ondersteuning richten wij ons erop dat de ander de draad weer zelf op kan pakken.

Activiteiten Humanitas Utrecht:
- Vriendschappelijk Huisbezoek
- Taalmaatjes
- Thuisadministratie
- Get a Grip
- Studiemaatjes
- Make a Difference Today (maatschappelijke diensttijd)
- Maatjes Slachtoffers Mensenhandel
- Steun bij Rouw en Verlies
·
#26927
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Humanitas-Utrecht1/activiteiten/Mediacreator-gezocht/26927 om je aan te melden