Skip Navigation
Over ons

Dag vrijwilligers,

WELKOM bij de Huiskamer van Senioren, Pandje 1 Herderplein Oog in Al, waar de senioren van Utrecht West sinds 2018 elke woensdagochtend samenkomen en ook één maal per maand een...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Vrijwilligers voor de activiteiten van de Huiskamer

Vacature · 2–4 uur/week
Herderplein 21, 3533 BP Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25368
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Huiskamer-Senioren-55/activiteiten/Vrijwilligers-voor-de-activiteiten-van-de-Huiskamer/25368 om je aan te melden
SamenvattingWij zoeken mensen, jongen/ of oud, die houden van het samen organiseren en praktisch uitvoeren van activiteiten voor de Huiskamer van Senioren.
Uitgebreide omschrijving

Taken:

- het organiseren van de woensdagochtendkoffie bijeenkomst in onze buurt Oog in Al, Halve Maan Noord en

 Zuid als ook Welgelegen elkaar. We komen samen in Pandje 1 op het Herderplein 21. 

Naast de koffie/thee mét koek praten we over van alles en vaak doen we ook een spel zoals sjoelen, darten of een ander gezelschapsspel. Soms draagt iemand iets voor of bekijken we foto's van een reis van een van ons. 

We zijn allemaal erg levendig en hebben nog veel zin om leuke dingen samen te doen. En dat doen we dan ook, sinds begin 2018. De groep groeit en er ontstaan vriendschappen. Dat is de bedoeling.

Contact groeit, eenzaamheid verdwijnt of wordt minder. 

Wij zoeken mensen die samen met ons activiteiten voor de Huiskamer van de Senioren voorbereiden en organiseren. Denk daarbij naast de koffieochtend aan het voorbereiden van de gezamenlijke maaltijd die we op de 4de donderdag van de maand houden. Ook maken wij uitstappen die voorbereiding nodig hebben. 

En extra welkom ben je als je een creatieve persoon kent of bent die mooie flyers of posters kan maken voor onze activiteiten. Of je mailt de gasten van de Huiskamer wanneer we wat gaan doen.

Uiteraard nemen de vrijwilligers ook deel aan die activiteiten, als ze dat willen. 

Al zeggen we het zelf!, het is prettig samenwerken met ons en je hebt ruimte voor eigen inbreng. En een kleine onkostenvergoeding is ook mogelijk, indien van toepassing.

We horen graag van meerdere mensen want samenwerken is gezellig en verlicht het werk. Het geeft ook de mogelijkheid binnen die diversiteit aan hand- en spandiensten te kiezen voor je eigen voorkeur.

Een hartelijke groet van Laura, ook namens Wim. Je kunt Laura bellen of mailen voor nadere informatie, de contactgegevens vind je onder de roze reactie-knop.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Huiskamer Senioren 55+ > Vrijwilligers voor de activiteiten van de Huiskamer
Over Huiskamer Senioren 55+
Dag vrijwilligers,

WELKOM bij de Huiskamer van Senioren, Pandje 1 Herderplein Oog in Al, waar de senioren van Utrecht West sinds 2018 elke woensdagochtend samenkomen en ook één maal per maand een gezamenlijke maaltijd gebruiken als ook samen uitgaan naar leuke en interessante activiteiten.

Wij kijken uit naar jullie, gezellige mensen , die het leuk vinden mee te werken aan:
- onze koffieochtend;
- onze gezamenlijke maaltijd op de 4de donderdag van de maand;
- uitstapjes binnen en buiten Utrecht;
- deelname aan onze werkgroep.

Ons project wordt vergoed door het Initiatievenfonds. Alle senior buren 55+ van alle culturen uit Oog in Al, Halve Maan Noord en Zuid als ook Welgelegen zijn welkom bij ons.

Ons programma kun je zien op de Beeldkrant, die voor het raam van Pandje 1 aan het Herderplein hangt.

Niets is verplicht, de senior mag komen en gaan wanneer die wil.
Op woensdagochtend van 10.00 tot 13.00u is de koffieochtend. En op die 4de donderdag van de maand is de gezamenlijke maaltijd van 17.30u tot 22.00u.

Wij kijken uit naar gezellige vrijwilligers die net zo levendig zijn als wij, senioren en Wim en Laura, vrijwilligers van de Huiskamer.
·
Deze vacature is verlopen
#25368
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Huiskamer-Senioren-55/activiteiten/Vrijwilligers-voor-de-activiteiten-van-de-Huiskamer/25368 om je aan te melden