Skip Navigation

Hoogt on Tour

Non-profit

Over ons

Hoogt on Tour is een kleine, veelzijdige organisatie, die opereert in een dynamisch en creatief werkveld. De films die Hoogt on Tour laat zien, zijn altijd bijzonder: in cinematografie, verhaal,...

Cultuur & KunstKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Vrijwilligerscoordinator

Vacature · 8–12 uur/week
Nijverheidsweg 16c, 3534 AM Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#25034
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Hoogt-on-Tour/activiteiten/Vrijwilligerscoordinator/25034 om je aan te melden
SamenvattingIn deze functie vorm je de verbinding tussen de programmeur, de operateur en de staf aan de ene kant en de vrijwilligers aan de andere kant.
Uitgebreide omschrijving

Hoogt on Tour zoekt een vrijwilligerscoördinator die de transitie kan begeleiden van het filmtheater dat het was in de binnenstad, via een filmtheater zonder vaste locatie op dit moment, naar een podium voor film en beeldcultuur in het Werkspoorkwartier in de toekomst. De vrijwilligerscoördinator is een vrijwillige functie die de verbinding vormt tussen de programmeur, de operateur en de staf aan de ene kant en de vrijwilligers aan de andere kant. De vrijwilligerscoördinator houdt ruggespraak met de facilitair producent en directeur over alle relevante zaken. Met jouw inzet zorg je ervoor dat de filmvertoningen van Hoogt on Tour soepel verlopen en dat de vrijwilligers zich thuis voelen bij de organisatie.


Vrijwilligers

De vrijwilligers helpen ons met name bij de kaartverkoop en publieksbegeleiding op locatie. Daarnaast zijn er enkele vrijwilligers die de staf helpen bij bijvoorbeeld communicatie, educatie of productie. Filmtheater ’t Hoogt had tot en met december 2018 dagelijkse filmprogrammering in drie zalen en kon dat doen dankzij zo’n 40 vrijwilligers. Nu we deze locatie hebben moeten verlaten en de nieuwe locatie nog in voorbereiding is, programmeren we op locatie door de hele stad: Hoogt on Tour. Ook daar kunnen we draaien dankzij de hulp van vrijwilligers. Vanaf augustus komt daar een vaste locatie bij, waar we zes dagen per week films zullen vertonen: de filmzaal in Bibliotheek Neude.


Dit ga je doen:

 • Je bent verantwoordelijk voor de roosters.
 • Je werft nieuwe vrijwilligers en voert intakegesprekken met hen.
 • Je beheert de vrijwilligersregistratie en stelt vrijwilligersovereenkomsten op.
 • Je onderhoudt regelmatig contact met de vrijwilligers. Je informeert hen en stimuleert hun betrokkenheid bij Hoogt on Tour. Waar nodig coach je hen of breng je hen in contact met deskundigen of andere vrijwilligers.
 • Je voert jaarlijks functioneringsgesprekken met de vrijwilligers.


Dit ben jij:

 • Je bent echte regelaar.
 • Je bent goed in het begeleiden en enthousiasmeren van mensen.
 • Je bent zelfstandig en proactief
 • Je houdt van film.
 • Je woont in (omgeving) Utrecht.
 • Een achtergrond in HR (ervaring met werving en selectie) is een pre.


Dit bieden we jou:

 • Het gaat om een functie op vrijwillige basis.
 • Wij bieden je een vrijwilligerscontract en een WA-verzekering.
 • Een afwisselende, zelfstandige rol in een kleine, dynamische organisatie in ontwikkeling,
 • Je doet waardevolle ervaring op in een coördinerende rol, met een grote en diverse groep vrijwilligers.
 • Je kunt zelf je uren flexibel inplannen. 
 • Een medewerkerspas waarmee je gratis naar onze films kunt.


Hoogt on Tour vindt diversiteit en inclusie belangrijk en wil graag gelijkwaardig toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom verwelkomen wij graag mensen die ons helpen de samenleving beter te representeren.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Hoogt on Tour
Hoogt on Tour is een kleine, veelzijdige organisatie, die opereert in een dynamisch en creatief werkveld. De films die Hoogt on Tour laat zien, zijn altijd bijzonder: in cinematografie, verhaal, onderwerp, culturele achtergrond of een combinatie daarvan. Als culturele instelling hebben we een artistieke rol en zijn we maatschappelijk betrokken. Onze kracht zit ´m in wat ons uniek maakt: onze bijzondere samenwerkingen en onze programma’s waarin film of de maatschappij centraal staat. Op basis van onze sterke kwaliteitsprogrammering zorgen we voor verdieping en educatie.
·
Deze vacature is verlopen
#25034
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Hoogt-on-Tour/activiteiten/Vrijwilligerscoordinator/25034 om je aan te melden