Skip Navigation
Over ons

Het NFF organiseert jaarlijks in september het Nederlands Filmfestival waar o.a. de Gouden Kalveren worden uitgereikt. De vaste staf van 15 mensen wordt naar het festival toe uitgebreid met ongeveer...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Nederlands Film Festival zoekt vrijwilligers

Vacature · 4–20 uur/week
Vinkenburgstraat 19, 3512 AE Utrecht, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#24456
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Het-Nederlands-Film-Festival/activiteiten/Nederlands-Film-Festival-zoekt-vrijwilligers/24456 om je aan te melden
Samenvatting10 dagen filmfeest vieren in Utrecht met een geweldig team. Werkervaring opdoen, netwerk uitbreiden, Utrecht en alle bioscopen leren kennen.
Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het Nederlands Film Festival. Jong (18+) en oud, studerend, werkend en gepensioneerd: iedereen is van harte welkom. Jaarlijks zijn er ruim 350 vrijwilligers aan het werk in verschillende functies: van kaartjes verkopen in het Festivalhart en rode lopers leggen op de verschillende festivallocaties tot het rondrijden van de sterren!

Wil jij vrijwilliger worden op de 39e editie van het Nederlands Film Festival? Weet je van aanpakken en wil je graag actief betrokken zijn bij het NFF? Meld je dan nu aan!

De functies waaruit je kan kiezen zijn:

Bouw & aankleding, bijrijder op de bakwagen, carservice, distributie, festivalgids, flexteam, interactive, kassa, receptie, zaalwacht & publieksbegeleider. 

Wat vragen wij?

  • Enthousiasme, betrouwbaarheid en inzet
  • Minimaal 6 diensten (4-6 uur) beschikbaarheid tussen 18 september en 7 oktober. Afhankelijk van je functie en beschikbaarheid word je voorafgaand, tijdens en/of na afloop van het festival ingepland. 

Wat bieden wij jou?

  • Een filmpas waarmee je tijdens het festival vrijwel alle films gratis kunt bezoeken
  • Een uniek kijkje achter de schermen bij het Nederlands Film Festival
  • Leuke werkervaring en een mooie toevoeging op je CV
  • Interessante trainingen (functie-afhankelijk)
  • Toegang tot het NFF Filmbal
  • Het originele NFF T-shirt

Meld je direct aan via onderstaande knop
Of kijk voor meer info op de website van het Nederlands Film Festival.

Groeten en hopelijk tot snel,
Steffi van Breugel & Timo ten Broeke

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Het Nederlands Film Festival
Het NFF organiseert jaarlijks in september het Nederlands Filmfestival waar o.a. de Gouden Kalveren worden uitgereikt. De vaste staf van 15 mensen wordt naar het festival toe uitgebreid met ongeveer 75 werknemers en 350 vrijwilligers.
Deze vacature is verlopen
#24456
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Het-Nederlands-Film-Festival/activiteiten/Nederlands-Film-Festival-zoekt-vrijwilligers/24456 om je aan te melden