Skip Navigation
Over ons

Het NFF organiseert jaarlijks in september het Nederlands Filmfestival waar o.a. de Gouden Kalveren worden uitgereikt. De vaste staf van 15 mensen wordt naar het festival toe uitgebreid met ongeveer...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Het Nederlands Film Festival zoekt vrijwilligers!

Vacature · 28 uur/week · 25 sep 2020 – 3 okt 2020
Utrecht, Utrecht, Nederland
TrainingBouwFestivalAnder werkReceptieVriendschapVirtueel VrijwilligerswerkSociaal contact
Dit is een verleden vacature.
#27129
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Het-Nederlands-Film-Festival/activiteiten/Het-Nederlands-Film-Festival-zoekt-vrijwilligers/27129 om je aan te melden
SamenvattingWil jij meewerken aan het 40e Nederlands Film Festival? Weet je van aanpakken en zou je graag actief betrokken zijn bij NFF? Meld je dan aan als vrijwilliger.
Uitgebreide omschrijving

Het Nederlands Film Festival zoekt vrijwilligers!

 

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het NFF. Jong (18+) en oud, studerend, werkend en gepensioneerd: iedereen is van harte welkom om mee te werken aan het mooiste filmfeest van Nederland! Jaarlijks zijn er ruim 200 vrijwilligers aan het werk in verschillende functies: van tickets verkopen en rode lopers leggen op de verschillende festivallocaties, tot het rondrijden van de sterren.

 

Wil jij meewerken aan het 40e Nederlands Film Festival? Weet je van aanpakken en zou je graag actief betrokken zijn bij het NFF? Meld je dan aan als vrijwilliger.

 

Wat vraagt het NFF?

-         Je bent enthousiast, betrouwbaar en wil je inzetten om een geweldig festival neer te zetten.

-         Je bent minimaal 28 uur beschikbaar in de periode van 23 september t/m 3 oktober 2020. Afhankelijk van je functie en beschikbaarheid word je voor, tijdens en/of na afloop van het festival ingepland.

 

Wat bieden wij jou?

-         Een uniek kijkje achter de schermen bij het Nederlands Film Festival

-         Leuke werkervaring en een mooie toevoeging op je CV

-         De kans om nieuwe mensen te leren kennen met net zoveel enthousiasme voor film en het festival als jij

-         Een filmpas waarmee je een selectie aan films kan bijwonen

-         Toegang tot de speciale Vrijwilligersvertoning

-         Het originele NFF T-shirt

-         Interessante trainingen

 

Veilig werken

Het zijn bijzondere tijden, ook voor het NFF. Veiligheid staat voorop. We creeëren uiteraard een veilige werkplek voor al onze medewerkers, volgens de richtlijnen van het RIVM. We verwachten dat iedereen die bij het festival betrokken is, deze richtlijnen volgt en respecteert. Meer informatie over veilig werken tijdens het NFF ontvang je in de loop van het aanmeldproces. Heb je alvast een vraag: schroom niet contact op te nemen.Aanmelden

Aanmelden als vrijwilliger voor het Nederlands Film Festival 2020 kan via het online aanmeldformulier, we zullen je later op de hoogte stellen van alle verschillende functies.

 

Als je nog niet eerder vrijwilliger bent geweest bij het festival, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Dit kan zowel online als fysiek. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over het festival en de verschillende functies waarvoor je je op kan geven. Samen met jou zoeken we naar een geschikt team met werkzaamheden die bij jou passen.

 

Dit jaar hebben we minder vrijwilligers nodig dan afgelopen jaren. Om die reden kan het zijn dat we sneller vol zitten, houd hier rekening mee! Na aanmelding nemen we altijd contact met je op.

 

Let op


•   Het NFF kan helaas geen reiskosten vergoeden.

 

Contact

Voor vragen, opmerkingen en/of extra informatie kun je altijd contact met ons opnemen via 030 – 2303800.

 

Hopelijk tot ziens op het Nederlands Film Festival 2020!

 

Groeten,

Steffi van Breugel en Timo ten Broeke

Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Het Nederlands Film Festival > Het Nederlands Film Festival zoekt vrijwilligers!
Over Het Nederlands Film Festival
Het NFF organiseert jaarlijks in september het Nederlands Filmfestival waar o.a. de Gouden Kalveren worden uitgereikt. De vaste staf van 15 mensen wordt naar het festival toe uitgebreid met ongeveer 75 werknemers en 350 vrijwilligers.
·
Dit is een verleden vacature.
#27129
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Het-Nederlands-Film-Festival/activiteiten/Het-Nederlands-Film-Festival-zoekt-vrijwilligers/27129 om je aan te melden