Skip Navigation
Over ons

Het Huis van Betekenis is een community van tekenaars en verwante creatieven die samenwerken vanuit een historisch houten pand aan de Lauwerecht in Utrecht. De kerngroep telt inmiddels zeven mensen...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Pandbeheerder / host gezocht

Vacature · 4–12 uur/week
Lauwerecht 10, 3514 BB Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#23973
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Het-Huis-van-Betekenis/activiteiten/Pandbeheerder--host-gezocht/23973 om je aan te melden
SamenvattingWij zoeken vrijwilligers die helpen bij onze publieksactiviteiten rondom tekencultuur, en ons pand (mee) beheren.
Uitgebreide omschrijving

Wij zijn een nieuwe broedplaats en podium voor tekencultuur. Met zo’n vijftien tekenaars – jong en ervaren – werken we vanuit een prachtig houten pand aan Lauwerecht 10. Ook organiseren we publieksactiviteiten rondom tekenen: exposities, workshops, etc. Het Huis van Betekenis bestaat nu 1 jaar, en is een stichting. We zijn een organisatie in opbouw met veel creatieve dynamiek.

Wij zoeken een vrijwilliger die 
    •    een deel van het pandbeheer op zich neemt, 
    •    praktisch meedenkt bij het opzetten van activiteiten
    •    als host bezoekers ontvangt
Onkostenvergoeding bij speciale activiteiten.

Hou je van een creatieve en informele omgeving?
Ben je praktisch en organisatorisch ingesteld?
Ben je gastvrij en ga je graag met mensen om?
Heb je een grafische of beeldende achtergrond of affiniteit daarmee?

Wij bieden een sfeervolle werkomgeving met enthousiaste mensen en veel creatieve impulsen. Je kunt je werk eventueel samendoen met een duo-vrijwilliger. Sowieso maak je deel uit van de community en werk je samen met de huurders (tekenaars). Je word begeleid door het kernteam . Als je wilt, kun je ook inhoudelijk betrokken zijn bij de activiteiten.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Het Huis van Betekenis
Het Huis van Betekenis is een community van tekenaars en verwante creatieven die samenwerken vanuit een historisch houten pand aan de Lauwerecht in Utrecht. De kerngroep telt inmiddels zeven mensen. We zijn nauw verbonden met de HKU en het Utrechtse cultuurveld. Ook het internationale platform voor visual journalism ‘Drawing the Times’ is prominent lid. Het Huis is een stichting.


Wij creeëren een inspirerende werk-, leer- en deelgemeenschap.
Doe mee!

Tekenaars en verwante creatieven vinden op de Lauwerecht inspirerende studioplekken. Volop ruimte voor samenwerken, leren en inspireren .

Storytelling, visualising, getekende reportages. Individueel en als collectief zetten wij de verhalende kracht van tekenwerk in voor organisaties en maatschappelijke issues . . .

Getekende journalistiek, visuele notities... wij organiseren workshops, cursussen en masterclasses voor professionals en geïnteresseerden .

Met exposities, presentaties, debatten en clubavonden zetten we de actuele tekencultuur op de kaart . . .

Een deel van ons sfeervolle pand is te huur voor creatieve bijeenkomsten .
Deze vacature is verlopen
#23973
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Het-Huis-van-Betekenis/activiteiten/Pandbeheerder--host-gezocht/23973 om je aan te melden