Skip Sidebar

Over ons

Het Huis van Betekenis is een community van tekenaars en verwante creatieven die samenwerken vanuit een historisch houten pand aan de Lauwerecht in Utrecht. De kerngroep telt inmiddels zeven mensen ...

Kunst & cultuurBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Deel

Over Het Huis van Betekenis

Het Huis van Betekenis is een community van tekenaars en verwante creatieven die samenwerken vanuit een historisch houten pand aan de Lauwerecht in Utrecht. De kerngroep telt inmiddels zeven mensen. We zijn nauw verbonden met de HKU en het Utrechtse cultuurveld. Ook het internationale platform voor visual journalism ‘Drawing the Times’ is prominent lid. Het Huis is een stichting.


Wij creeëren een inspirerende werk-, leer- en deelgemeenschap.
Doe mee!

Tekenaars en verwante creatieven vinden op de Lauwerecht inspirerende studioplekken. Volop ruimte voor samenwerken, leren en inspireren .

Storytelling, visualising, getekende reportages. Individueel en als collectief zetten wij de verhalende kracht van tekenwerk in voor organisaties en maatschappelijke issues . . .

Getekende journalistiek, visuele notities... wij organiseren workshops, cursussen en masterclasses voor professionals en geïnteresseerden .

Met exposities, presentaties, debatten en clubavonden zetten we de actuele tekencultuur op de kaart . . .

Een deel van ons sfeervolle pand is te huur voor creatieve bijeenkomsten .