Skip Navigation
Over ons

Festival Tweetakt bevat een verrassend, vernieuwend en verrijkend programma van theater, dans, muziek en beeldende kunst door gevestigde theatermakers, beeldend kunstenaars én jonge talenten uit...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Festival Tweetakt

Event · Flexibel
Grave Van Solmsstraat 2, 3515 EN Utrecht, Netherlands
Deze event is verlopen
#26430
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Festival-Tweetakt/activiteiten/Festival-Tweetakt/26430 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Festival Tweetakt vindt dit jaar plaats van 31 maart t/m 16 april op de Neude en in diverse Utrechtse theaters en op Fort Ruigenhoek in Groenekan van 1 april t/m 28 mei in de weekenden.

Hoe kom ik er?
Over Festival Tweetakt
Festival Tweetakt bevat een verrassend, vernieuwend en verrijkend programma van theater, dans, muziek en beeldende kunst door gevestigde theatermakers, beeldend kunstenaars én jonge talenten uit binnen- en buitenland. Ze confronteren en ontroeren met hun werk jong en oud. In april verrijst op de Neude in hartje Utrecht weer een feestelijk festivalhart: een houten dorp met een minitheater, beeldende kunst-installaties, een stadsrestaurant, muziekpodium met elke avond live optredens, een pizzeria met houtoven en nog veel meer. Daarnaast vindt het programma plaats in alle theaters van de stad, een mobiel houten podium (Trekkerschuur) en op Fort Ruigenhoek in Groenekan, net buiten Utrecht. Het beeldende kunst-programma op het Fort (voorheen KAAP – nu volledig geïntegreerd in Tweetakt) omvat een aantal nieuwe kunstwerken, (digitale) installaties en korte kunstfilms, speciaal voor kinderen en hun families.
Deze event is verlopen
#26430
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Festival-Tweetakt/activiteiten/Festival-Tweetakt/26430 om je aan te melden