Skip Navigation

Stichting FC Utrecht Maatschappelijk

Club, vereniging of andere

Over ons

Naast voetbal zit maatschappelijke betrokkenheid bij FC Utrecht in het DNA. Hiervoor heeft FC Utrecht een speciale stichting, Stichting FC Utrecht Maatschappelijk, om deze pijler zo optimaal mogelijk...

Deel

Steward

Vacature · 4–8 uur/week
Herculesplein 241, 3584 AA Utrecht, Nederland
#26835
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/FCUtrecht/activiteiten/Steward/26835 om je aan te melden
SamenvattingFC Utrecht is de Betaald Voetbal Organisatie die het meest tot de verbeelding spreekt in het hart van Nederland. Een volksclub, diep geworteld in onze stad.
Uitgebreide omschrijving

De prestaties van FC Utrecht spreken tot de verbeelding, maar ook de maatschappelijke waarde is enorm, hetgeen je terugziet in de vele maatschappelijke initiatieven en projecten waar FC Utrecht bij betrokken is. FC Utrecht bouwt aan een verdere ontwikkeling van de organisatie en positie van de club. Vanuit onze overtuiging: hart voor voetbal, hart voor de provincie en hart voor elkaar wil FC Utrecht de harten van onze supporters, de stad en provincie veroveren. FC Utrecht is het kloppend hart van de provincie Utrecht. 

 

Bij het realiseren van de sportieve en zakelijke ambities van FC Utrecht speelt de organisatie als geheel een belangrijke rol. Deze organisatie is volop in beweging. Voor een belangrijk deel drijft FC Utrecht hierbij op enthousiaste vrijwilligers.


Voor onze wedstrijdorganisatie is FC Utrecht op zoek naar: 


Stewards (vrijwilliger)

 

Als steward ben je het eerste aanspreekpunt voor de supporters bij wedstrijden van onze club (het eerste elftal én Jong FC Utrecht).


Wat zoeken wij

·       Een representatieve en enthousiaste vrijwilliger.

·       Door je gastvrije houding en de veilige omgeving die je creëert, kunnen onze supporters optimaal genieten van de wedstrijden in de Galgenwaard en Zoudenbalch.

·       Minimum leeftijd 18 jaar.

·       Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

·       Je kunt een geldig VOG overleggen (aanvraag vanuit FC Utrecht).

·       Je hebt affiniteit met sport/voetbal en FC Utrecht in het bijzonder.

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie binnen de dynamische wereld van een professionele voetbalorganisatie. Voor je werkzaamheden in zowel het weekend als op een doordeweekse avond krijg je een vaste vergoeding van € 25,- per wedstrijd.


Daarnaast bieden we alle stewards een interne KNVB opleiding aan waar je wordt opgeleid tot volwaardig steward (5 cursus avonden).


Tenslotte doe je al vanaf het eerste moment praktijkervaring op in de vorm van een stage tijdens de thuiswedstrijden.

  

Heb je belangstelling?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Meld je dan aan of solliciteer via onze website.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Over Stichting FC Utrecht Maatschappelijk
Naast voetbal zit maatschappelijke betrokkenheid bij FC Utrecht in het DNA. Hiervoor heeft FC Utrecht een speciale stichting, Stichting FC Utrecht Maatschappelijk, om deze pijler zo optimaal mogelijk in te vullen.

Stichting FC Utrecht Maatschappelijk organiseert in samenwerking met FC Utrecht en andere maatschappelijk partners verschillende activiteiten voor jongeren, ouderen en supporters in de provincie Utrecht ten behoeve van deze inclusieve samenleving. Door onze overtuiging: hart voor voetbal, hart voor de provincie en hart voor elkaar wil FC Utrecht de harten van onze supporters, de stad en provincie veroveren. FC Utrecht heeft hierin een verbindende, enthousiasmerende en inspirerende rol. Met ons maatschappelijke programma willen wij de kans benutten om direct bij te dragen aan de fysieke, sociale en mentale ontwikkeling van inwoners uit de provincie Utrecht.

De doelstelling van Stichting FC Utrecht Maatschappelijk is het bevorderen van een inclusieve samenleving, met name gericht op jongeren en ouderen in de provincie Utrecht. Met alle activiteiten – in het stadion, op scholen, in de wijken en bij verenigingen – bouwt de club aan een FC Utrecht Community. Een gemeenschap van mensen met een gedeelde liefde voor het voetbal en voor de club, met de bereidheid iets voor elkaar te doen.

FC Utrecht Maatschappelijk focust zich voornamelijk op gezonde leefstijl bij kinderen en eenzaamheid onder ouderen waarbij we een inclusieve samenleving toejuichen. Op deze manier bouwen wij aan de meest vitale regio van Nederland.
·
#26835
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/FCUtrecht/activiteiten/Steward/26835 om je aan te melden