Skip Navigation
Over ons

Emmaus heeft meerdere kringloopwinkels in Utrecht en omgeving. Medewerkers van Emmaus halen gebruikte spullen op, sorteren en verkopen ze. Kringloop van spullen is altijd verrassend, soms...

Milieu & DuurzaamheidGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Vind jij het leuk om kantoorwerk te doen voor Emmaus Domstad?

Vacature · 4–8 uur/week
Eikstraat 14, 3455 SJ Haarzuilens, Netherlands
Receptie
#25425
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Emmaus-Domstad---voor-Mens-en-Milieu/activiteiten/Vind-jij-het-leuk-om-kantoorwerk-te-doen-voor-Emmaus-Domstad/25425 om je aan te melden
SamenvattingOp het kantoor van Emmaus in Haarzuilens komen de telefoontjes binnen voor het ophalen van spullen in Utrecht.
Uitgebreide omschrijving

Jij bent daar een paar keer per week, staat de klanten te woord, voert afspraken in op de computer en houdt tussendoor ook contact met de vier vrachtwagens op de weg.

Tussendoor een kop koffie in de huiskamer van de woonwerkgemeenschap.

Je bent flexibel en werkt zorgvuldig, doelgericht maar wel klantvriendelijk. Dynamisch werk op een bijzondere plek.

Nieuwsgierig geworden?. 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Haarzuilens > Haarzuilens Activiteiten > Emmaus Domstad - voor Mens en Milieu > Vind jij het leuk om kantoorwerk te doen voor Emmaus Domstad?
Over Emmaus Domstad - voor Mens en Milieu
Emmaus heeft meerdere kringloopwinkels in Utrecht en omgeving. Medewerkers van Emmaus halen gebruikte spullen op, sorteren en verkopen ze. Kringloop van spullen is altijd verrassend, soms onbegrijpelijk en beter voor het milieu. Wat hergebruikt wordt, hoeft niet nieuw gemaakt te worden. Dat bespaart grondstoffen en energie.

De spullen in de kringloopwinkel zijn niet duur, dus ook aantrekkelijk voor klanten die minder te besteden hebben. Het gaat bij Emmaus in de eerste plaats om mensen en niet om spullen. Het kringloopwerk is een manier om iets voor en met elkaar te doen.

In de woongroepen van Emmaus is plek voor mensen uit probleemsituaties. Zij vinden bij Emmaus een plek om samen te wonen en hun leven weer op de rails te zetten. Samen met de vrijwilligers zorgen zij ervoor dat Emmaus draaiende blijft. Vrijwilligers én bewoners zijn onmisbaar in het kringloopwerk.

Emmaus verdient haar eigen geld. Na aftrek van de kosten blijft er geld over. Dat wordt bestemd voor kleinschalige projecten ten behoeve van kansarme mensen dichtbij en ver weg.
·
#25425
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Emmaus-Domstad---voor-Mens-en-Milieu/activiteiten/Vind-jij-het-leuk-om-kantoorwerk-te-doen-voor-Emmaus-Domstad/25425 om je aan te melden