Skip Navigation
Over ons

Emmaus heeft meerdere kringloopwinkels in Utrecht en omgeving. Medewerkers van Emmaus halen gebruikte spullen op, sorteren en verkopen ze. Kringloop van spullen is altijd verrassend, soms...

Milieu & DuurzaamheidGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Vind jij het leuk om de kassa te doen bij Emmaus Domstad?

Vacature · 4–8 uur/week
Ab Harrewijnstraat 18, 3544 AL Utrecht, Netherlands
#24449
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Emmaus-Domstad---voor-Mens-en-Milieu/activiteiten/Vind-jij-het-leuk-om-de-kassa-te-doen-bij-Emmaus-Domstad/24449 om je aan te melden
SamenvattingEmmaus Domstad is op zoek naar klantvriendelijke en betrouwbare medewerkers voor kassawerkzaamheden.
Uitgebreide omschrijving

Heb jij ervaring met kassawerkzaamheden en vind je het leuk om klanten te woord te staan terwijl je de artikelen aanslaat?

Wij zoeken medewerkers die ons team komen versterken bij Emmaus Domstad, op alle middagen (dinsdag t/m zaterdag) en donderdagavond. Emmaus Domstad bestaat uit de vestigingen Lombok, Parkwijk en Overvecht.

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Emmaus Domstad - voor Mens en Milieu > Vind jij het leuk om de kassa te doen bij Emmaus Domstad?
Over Emmaus Domstad - voor Mens en Milieu
Emmaus heeft meerdere kringloopwinkels in Utrecht en omgeving. Medewerkers van Emmaus halen gebruikte spullen op, sorteren en verkopen ze. Kringloop van spullen is altijd verrassend, soms onbegrijpelijk en beter voor het milieu. Wat hergebruikt wordt, hoeft niet nieuw gemaakt te worden. Dat bespaart grondstoffen en energie.

De spullen in de kringloopwinkel zijn niet duur, dus ook aantrekkelijk voor klanten die minder te besteden hebben. Het gaat bij Emmaus in de eerste plaats om mensen en niet om spullen. Het kringloopwerk is een manier om iets voor en met elkaar te doen.

In de woongroepen van Emmaus is plek voor mensen uit probleemsituaties. Zij vinden bij Emmaus een plek om samen te wonen en hun leven weer op de rails te zetten. Samen met de vrijwilligers zorgen zij ervoor dat Emmaus draaiende blijft. Vrijwilligers én bewoners zijn onmisbaar in het kringloopwerk.

Emmaus verdient haar eigen geld. Na aftrek van de kosten blijft er geld over. Dat wordt bestemd voor kleinschalige projecten ten behoeve van kansarme mensen dichtbij en ver weg.
·
#24449
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Emmaus-Domstad---voor-Mens-en-Milieu/activiteiten/Vind-jij-het-leuk-om-de-kassa-te-doen-bij-Emmaus-Domstad/24449 om je aan te melden