Skip Navigation
Over ons

Emmaus heeft meerdere kringloopwinkels in Utrecht en omgeving. Medewerkers van Emmaus halen gebruikte spullen op, sorteren en verkopen ze. Kringloop van spullen is altijd verrassend, soms...

Milieu & DuurzaamheidGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Tension seekers Emmaus Domstad

Vacature · 4–8 uur/week
Ab Harrewijnstraat 18, 3544 AL Utrecht, Netherlands
#24173
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Emmaus-Domstad---voor-Mens-en-Milieu/activiteiten/Tension-seekers-Emmaus-Domstad/24173 om je aan te melden
SamenvattingEmmaus Domstad is looking for employees for the elektra department.
Uitgebreide omschrijving

Are you in for an alternating & meticulous work with quick result for charity?

With a little business spirit, you are at the elektra department of Emmaus Parkwijk in the right place. Daily come here devices in-used, antique, discontinue, uniquely-entering after positive test and with price the shop. Or recycled.

We mainly seek reinforcement on various sessions (Mon to Sat) at our locations (Lombok, Parkwijk and Overvecht).

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Emmaus Domstad - voor Mens en Milieu
Emmaus heeft meerdere kringloopwinkels in Utrecht en omgeving. Medewerkers van Emmaus halen gebruikte spullen op, sorteren en verkopen ze. Kringloop van spullen is altijd verrassend, soms onbegrijpelijk en beter voor het milieu. Wat hergebruikt wordt, hoeft niet nieuw gemaakt te worden. Dat bespaart grondstoffen en energie.

De spullen in de kringloopwinkel zijn niet duur, dus ook aantrekkelijk voor klanten die minder te besteden hebben. Het gaat bij Emmaus in de eerste plaats om mensen en niet om spullen. Het kringloopwerk is een manier om iets voor en met elkaar te doen.

In de woongroepen van Emmaus is plek voor mensen uit probleemsituaties. Zij vinden bij Emmaus een plek om samen te wonen en hun leven weer op de rails te zetten. Samen met de vrijwilligers zorgen zij ervoor dat Emmaus draaiende blijft. Vrijwilligers én bewoners zijn onmisbaar in het kringloopwerk.

Emmaus verdient haar eigen geld. Na aftrek van de kosten blijft er geld over. Dat wordt bestemd voor kleinschalige projecten ten behoeve van kansarme mensen dichtbij en ver weg.
#24173
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Emmaus-Domstad---voor-Mens-en-Milieu/activiteiten/Tension-seekers-Emmaus-Domstad/24173 om je aan te melden