Skip Navigation
Over ons

Emmaus heeft meerdere kringloopwinkels in Utrecht en omgeving. Medewerkers van Emmaus halen gebruikte spullen op, sorteren en verkopen ze. Kringloop van spullen is altijd verrassend, soms...

Milieu & DuurzaamheidGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Spanningszoekers Emmaus Domstad

Vacature · 4–8 uur/week
Ab Harrewijnstraat 18, 3544 AL Utrecht, Netherlands
IT
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Emmaus-Domstad---voor-Mens-en-Milieu/activiteiten/Spanningszoekers-Emmaus-Domstad/25401 om je aan te melden
SamenvattingEmmaus Domstad zoekt medewerkers voor de elektra afdeling.
Uitgebreide omschrijving

Ben je in voor een afwisselend & nauwgezet werk met snel resultaat voor het goede doel?

Met een beetje handelsgeest erbij ben je bij de elektra-afdeling van Emmaus Parkwijk op de goede plek. Dagelijks komen hier apparaten binnen -gebruikt, antiek, vergaan, uniek-  die na positieve test en met prijs de winkel ingaan. Of gerecycled worden.

Wij zoeken vooral versterking op diverse dagdelen (ma t/m za) op onze vestigingen (Lombok, Parkwijk en Overvecht).

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Emmaus Domstad - voor Mens en Milieu
Emmaus heeft meerdere kringloopwinkels in Utrecht en omgeving. Medewerkers van Emmaus halen gebruikte spullen op, sorteren en verkopen ze. Kringloop van spullen is altijd verrassend, soms onbegrijpelijk en beter voor het milieu. Wat hergebruikt wordt, hoeft niet nieuw gemaakt te worden. Dat bespaart grondstoffen en energie.

De spullen in de kringloopwinkel zijn niet duur, dus ook aantrekkelijk voor klanten die minder te besteden hebben. Het gaat bij Emmaus in de eerste plaats om mensen en niet om spullen. Het kringloopwerk is een manier om iets voor en met elkaar te doen.

In de woongroepen van Emmaus is plek voor mensen uit probleemsituaties. Zij vinden bij Emmaus een plek om samen te wonen en hun leven weer op de rails te zetten. Samen met de vrijwilligers zorgen zij ervoor dat Emmaus draaiende blijft. Vrijwilligers én bewoners zijn onmisbaar in het kringloopwerk.

Emmaus verdient haar eigen geld. Na aftrek van de kosten blijft er geld over. Dat wordt bestemd voor kleinschalige projecten ten behoeve van kansarme mensen dichtbij en ver weg.
·
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Emmaus-Domstad---voor-Mens-en-Milieu/activiteiten/Spanningszoekers-Emmaus-Domstad/25401 om je aan te melden