Skip Navigation
Over ons

Emmaus heeft meerdere kringloopwinkels in Utrecht en omgeving. Medewerkers van Emmaus halen gebruikte spullen op, sorteren en verkopen ze. Kringloop van spullen is altijd verrassend, soms...

Milieu & DuurzaamheidGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Ben jij handig met meubels en inrichting?

Vacature · 4–8 uur/week
Ab Harrewijnstraat 18, 3544 AL Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25709
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Emmaus-Domstad---voor-Mens-en-Milieu/activiteiten/Ben-jij-handig-met-meubels-en-inrichting/25709 om je aan te melden
SamenvattingEmmaus Domstad zoekt medewerkers voor de meubelafdeling in de winkel en sorteer.
Uitgebreide omschrijving

Dagelijks komen gebruikte meubelen binnen. Heel of gedemonteerd, gaaf of met een krasje, als nieuw of rijp voor de sloop.

Kun jij er wat mee? Keuren, repareren, in elkaar zetten, poetsen, prijzen en in de winkel. Wat verkocht is uit de winkel halen of recyclen.

Je bent welkom. Wel minstens 1 rechterhand meenemen! 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Emmaus Domstad - voor Mens en Milieu
Emmaus heeft meerdere kringloopwinkels in Utrecht en omgeving. Medewerkers van Emmaus halen gebruikte spullen op, sorteren en verkopen ze. Kringloop van spullen is altijd verrassend, soms onbegrijpelijk en beter voor het milieu. Wat hergebruikt wordt, hoeft niet nieuw gemaakt te worden. Dat bespaart grondstoffen en energie.

De spullen in de kringloopwinkel zijn niet duur, dus ook aantrekkelijk voor klanten die minder te besteden hebben. Het gaat bij Emmaus in de eerste plaats om mensen en niet om spullen. Het kringloopwerk is een manier om iets voor en met elkaar te doen.

In de woongroepen van Emmaus is plek voor mensen uit probleemsituaties. Zij vinden bij Emmaus een plek om samen te wonen en hun leven weer op de rails te zetten. Samen met de vrijwilligers zorgen zij ervoor dat Emmaus draaiende blijft. Vrijwilligers én bewoners zijn onmisbaar in het kringloopwerk.

Emmaus verdient haar eigen geld. Na aftrek van de kosten blijft er geld over. Dat wordt bestemd voor kleinschalige projecten ten behoeve van kansarme mensen dichtbij en ver weg.
·
Deze vacature is verlopen
#25709
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Emmaus-Domstad---voor-Mens-en-Milieu/activiteiten/Ben-jij-handig-met-meubels-en-inrichting/25709 om je aan te melden